Овуляшки он-лайн

все о планировании, зачатии, беременности, родах и детях

... Ушла в себя... Вышла из себя... Была не в себе... Пришла в себя... Зашибись находилась...
Автор
Сообщение
внимание внимание внимание В Этой теме обсуждаем ситуацию в Украине.
Тема для фактов вот тут https://ovulation.org.ua/forum/topic50090.html

Огромная просьба оставаться Людьми и быть терпимыми друг к другу даже в это непростое время. Пожалуйста, без конфликтов, матов, перехода на личности. Не надеваем на себя гнев и панику, они точно не помогут. Остаемся Людьми!

Победа за нами и никак иначе! Все буде Україна!



Напоминаем правила:
2.3. Участникам Форума запрещено:
2.3.1. оскорблять любых лиц и угрожать им;
2.3.2. демонстрировать расовую, религиозную, национальную, социальную и иную нетерпимость, а также провоцировать возникновение конфликтных ситуаций на Форуме;
2.3.3. использовать ненормативную лексику (мат), в том числе и при цитировании;
2.3.7. отходить от основной темы, заданной изначально в заголовке и в первом сообщении темы; при возникновении у участника необходимости обсудить вопросы, связанные с изначальной темой, однако не имеющие к ней непосредственного отношения, участник вправе создать новую тему для обсуждения интересующих его вопросов и разместить в изначальной теме ссылку на вновь созданную тему;
2.3.11. обсуждать действия и решения администрации Форума путем создания соответствующих тем либо размещения сообщений в имеющихся темах, в том числе в размещенных на Форуме личных дневниках;
2.3.12. редактировать записи модераторов, сделанные ими в сообщении участника с целью приведения содержания сообщения в соответствие с Правилами;

За разжигание конфликтов и/или перехода на личности будут выдаваться предупреждения пользователям (не важно из какой страны этот пользователь). После 2-х предупреждений - автоматически выдается бан.

Во время военного положения в Украине, действуют немного другие правила https://ovulation.org.ua/forum/post5527326.html#5527326
m!racle
Поблагодарили(2): g@J|4onok, Дария-37


Последний раз редактировалось: Miralissa (09.03.2022 17:23), всего редактировалось 3 раз(а)
Irishka писал(а):

inn@
Плаче вся Україна... рыдаю До цих пір перед очами те, як тато його турботливо ковдрою вкривав перед відправкою у лікарню... рыдаю

рыдаю рыдаю рыдаю рыдаю
Сльози ніяк не можу зупинити

Ніколи не думала, що я можу так ненавидіти! Цю ненависть я пронесу скрізь все своє життя і передам поколінням. Навіть якщо мені будуть говорити, що це не правильно…
Поблагодарили(3): inn@, KSUHA, Lulya
Irishka писал(а):

До цих пір перед очами те, як тато його турботливо ковдрою вкривав перед відправкою у лікарню.

Так, я так раділа, що не тільки тіла дістають з під завалів.... а й живу.. дитину...Що це було чудо вижити. Батька він так рукой обійняв тоді рыдаю
Поблагодарили(2): KSUHA, Викторикс


Последний раз редактировалось: inn@ (28.10.2022 22:00), всего редактировалось 1 раз
Гордіться кацапські виродки, що ви росіянє... вам є чим гордитися

Діти України. Діти, які постраждали від рабсії







Поблагодарили(3): Irishka, M!racle, Викторикс
Поблагодарили(3): inn@, Олёна, Oksi-kitty
Саранча сейчас грабит Херсон...и посёлки оккупированные в Ник.области...Сносят, всё, что могут...даже линолеум с ламинатом с полов меня сейчас стошнит
Знайома теж каже, що вони там звіріють зараз, вивозять геть усе, кажуть, що рятують майно рассіської педераціїї пипец. Любу техніку, обладнання з підприємств, історичні цінності пруть як можуть.

добавлено спустя 2 минуты:

І кажуть, що не залишать каменя на камені, щоб типу ворогу, тобіж нам, не дісталось "їх" місто.
Поблагодарили(2): oksana1982, inn@
Напишу для тех, кто только читает и не пишет .
Я мариупольчанка. Я знаю, чего хотели и хотят жители Мариуполя. Мы не понимаем, за что вы, россияне уничтожили наш русскоязычный город и убили десятки тысяч мариупольчан, взрослых и детей. Кровь погибших на руках каждого россиянина. На мой дом 12-го марта российский самолёт сбросил авиабомбу, погибло 6 моих соседей. Самолёты летали и сбрасывали бомбы практически на каждый, каждый дом в городе, а в подвалах этих домов сидели мои знакомые, друзья и родственники. А ведь управляли этими самолётами живые существа, люди или НЕлюди. Мы , наши дети лишены всего. Детства, возможности учиться, заниматься любимыми делами, жить в своем доме, спать в своей постели.
И тем не менее, Мариуполь - это Украина!
Для тех, кто верит, что нам плохо жилось, что сейчас нас освобождают, я желаю почувствовать то, что чувствуем мы.

https://youtu.be/LbJbOD-USKk
Поблагодарили(27): Irishka, M!racle, irkan, oksana1982, inn@, jadd, Олёна, Енотик, Lilusa, Evka, letala, Knopka, sofia13, Оксана!!!, Котёныш, Викторикс, Enigmatic lady, Oksik11, valentina10, Inna_K, Кефир, Borik911, Helenna, Nata Lia, Ник@, ТаняК, Iness
Туташка писал(а):

за что

Це питання багато хто задає.
А я не задаю.
Бо нізащо. Їм пох на те, чи руск💩язичне місто. Тай їм пох на те, що в тих містах повно їхніх, з їхнім паспортом. Вони їх теж вбивають, не задумуючись. Своїх вбивають, хіба це мало про щт говорить?
Бо так їм захотілося, бо їхній виродок путятька так собі придумав в своїй хворій башці.

Настане час коли вони один одного зжеруть. Бо недоістоти, недофедерація, і недо її жителі.
Хоча чого ж, вони вже жеруть один одного. Ріжуть один одного як свиней, подивитися що твориться на збориськах їхнім мАгилизованих. Крадуть один в одного все що лежить без нагляду. І так далі.
Зневажаю все, що зв'язано з ними...
Гидую їхній "язик" слухати. Мразота
Поблагодарили(2): Oksik11, Ник@
...
Жорна! Бачиш, Оксанко: це просто жорна. Камінні і маленькі. В тридцять другому дідо мій зумів сховати два мішки зерна за селом. А жорна в хаті були. Їх тоді так і не знайшли мисливці за п`ятьма колосками. Бачили, що всі живі. Півсела в зимі вже від голоду померли, а мої живі всі були. Тільки прабаба, мама дідова, на покуті лежала в одежі празниковій і вмирала тяжко. І все ніяк не могла Богові душу віддати.
А мисливці ходили двором. Ходили зі щупами, протикали ними мерзлу землю, долівку глиняну в хаті, як орли хижі поклювали. Діда до сільради водили на допити, до району возили. Дід лише руками покаліченими розводив. « Не знаю чим живемо, панове комуністи. Самі бачите – немає нічого. Божим духом тримаємось.»
Діда били і відпускали. Він приходив додому, баба просто в дворі коло криниці змивала з нього кров і запирала в холодний воді одежу. А дід ішов до хати, падав перед покутям, хрестився до ікон пучками, переламаними в дверях кабінету слідчого НКВС і шепотів тихо: « Мамо, Христом Богом прошу і молю вас: не віддавайте Богові душу! Бо, як віддасте свою – то і наші за вами підуть…»
А прабаба лежала жовта, як свічка воскова. І душа все хотіла скрапнути з неї і вогника життя загасити.
І прабабі давно вже не до життя було. Ще весною тридцять другого їй і ряст не цвів, і журавлі в осінні засвіти її кликали. І прабабі боліло і пекло в грудях вже від тої свічки життєвої, бо догоряла вона, розливалася воском гарячим попід ребрами, розтікалась і палила всередині все.
А, як лелеки восени летіли над хатою, то баба чорно кричала за ними і просила птахів забрати її з собою до Ирію.
Але дідо брав її висохлу руку, цілував чорну від праці долоню і молився. Не до образів, до матері молився: «Мамо, змилуйтеся! Ще поживіть до весни, до зеленого…»
І прабаба жила. Чіплялась очима невидючими за надію, душею за віру трималась , а серцем за любов. І жила.
Бо під прабабою, там на покуті, жорна оці були сховані. На них дідо з бабою вночі, прицвяхувавши до віконної рами грубу верету, напотемки, без каганця, без посвіту терли по кілька жмень того прихованого зерна.
Прабаба моя дожила до осені тридцять третього. На затірці з того борошна, що в жорнах схованих терлося та на дідових молитвах.
Аж тоді стали в колгоспі видавати окраєць хліба за трудодень. Дідо приніс його додому, розкраяв на всіх порівну і перший шматочок підніс прабабі до губ. Вона цілувала його, вдихала його запах і всміхалась, всміхалась...Так і померла, дихаючи тим гіркуватим духом глевкого казенного хліба.
Дідо їй і домовину з обрізків колгоспних дощок витесав, і перкалем білим оббив всередині. Дідо з бабою самі матір на цвинтар віднесли. Ішли через село, дідо в головах тримав домовину, баба – в ногах. А під труною мій малий тато з сестрами йшли і підтримували знизу.
Голова колгоспу казав, що негоже аби родина покійницю несла та, щоб за труну діти трималися. Бо всі з хати повмирають скоро.
Але дідо вважав, що прабаба смерть їхню в порозі зупинила. І вже нічого злого не станеться.
Дідо вже потім розказав батькові, що не дав нікому нести домовину, бо важка вона була. Там під подушкою, під головою в прабаби жорна були. Дідо їх на цвинтарі вийняв і прикопав у могилі. Як відчував, що сорок сьомому році вони знову закрутяться…
А тоді річка настала. Людська річка… Повінь. О! Як тоді, після Голоду ці води полились! Наче десь греблю прорвало. В кожне село, в кожну спустошену голодом хату, затікала каламуть російської глибинки. Переселенці. Зозулине поріддя.
- Чому ж – зозулине? - спитала Оксана. - Люди, як люди…
- Росія… Як зозуля яйця підкидає свої до чужих гнізд і пташки іноді й гинуть, годуючи її пташенят, так і Росія заселяє відвойовані землі своїми дітками. І наш люд гине. Бо зозулята викидають його з родинного гнізда, замордовують працею і виморюють голодом. Зозулятам багато треба. Все треба. Все, що є і ще більше…Більше… Більше!..
Дзвінка Торохтушко

Благовіщення


Фото: пам’ятник жертвам Голодомору, що стоїть у селі Вікторівка на Черкащині. Зробив його місцевий мешканець — Олексій Коваленко, аби вшанувати односельців, померлих під час голодомору.
«Задумалося мені зробити невеличкий такий пам’ятничок із п’яти-десяти жорен. Але люди про це як дізналися, як почали мені ті жорна звозити! І з нашого села, і з сусідніх. То вже на подвір’ї не було місця для них. Більш як сотню жорен я використав для пам’ятника, а деякі залишилися, ось і досі лежать«, — розповів автор пам’ятника.
Ukrainian People Magazine
Поблагодарили(9): Irishka, oksana1982, Lulya, Туташка, sofia13, Викторикс, Enigmatic lady, valentina10, Ник@
KSUHA
Ксюша, а скільки таких родин будо по всій Україні? Мільйони. Грьобані парашисти. Гниди. Гнилі, паскудні створіння. Відгородити назавжди від усього цивілізованого світу. Щоб не вилазили, гнили в своїй паращі віками.
Поблагодарили(4): KSUHA, Lulya, Evka, Ник@
KSUHA
Скільки разів зустрічала той текст, кожен раз сльози від прочитаного.
Бабця моя багато розказувала про голодомор, дитиною пережила. Казала, що влада була винна, Сталін. Але портрет Сталіна в квартирі в неї висів... Я як виросла, багато думала - чому повісила портрет ката?.. думаю для сусідів. Висів в коридорі, далі вона його не "пустила", а як двері відчинялися, то з під'їзду видно портрет. Тоді багато, що робилось для сусідів, щоб ніхто не подумав зайвого.
Великий паркан потрібен, щоб відгородитися від раші з її совком.
Поблагодарили(4): oksana1982, KSUHA, Evka, Ник@
oksana1982 писал(а):

Щоб не вилазили, гнили в своїй паращі віками.

100%
Всього лиш-Питання часу. Ця недофедерація д@білів сама себе відокремила і позбавила вже багато від чого. І відокремлює далі. Так що бажаємо їм успіху в "савецкому саюзі" 💩

добавлено спустя 19 секунд:

Lulya писал(а):

Великий паркан потрібен, щоб відгородитися від раші з її совком.

Саме так!
Поблагодарили(1): oksana1982
Читаю багато де "не забудемо" "поколіннями ненавидітимемо". Моя бабуся з дідусем розповідали багато чого про голодомор і як їх сім'ї його пережили і про другу світову, про окупацію, коли від "червоних" горя було більше ніж від німців, коли дівчата місяцями сиділи в підвалах, бо їх страшно було випускати, коли після них залишалась випалена земля. Всі знали, хто такі руські. Мій дідусь всією душею ненавидів радянський союз і всю його суть, але я не бачила, щоб в суспільстві була ненависть до рузких... Значить пробачили,... значить нам стерли в пам'яті все, що вони з нами робили, значить перемогли, значить притерлися до нас, щоб приспати нашу ненависть до них, а коли прийде момент вдарити. Що вони й зробили. Більше всього боюсь повтору того ж самого. Не хочу своїй дитині такого ж майбутнього.

Дай Бог цією війною таки відстояти себе і навіки поставити на місце мертвий народ, який і не зрозуміло хто такі.
Поблагодарили(4): oksana1982, Evka, Helenna, Ник@
Это страшно, мозг по прошествию 8 месяцев этого безумия все еще не хочет в это верить.
Только это, к сожалению не фильм ужасов, где в любой момент можешь выключить телевизор и вернутся к своей повседневной рутине.
Это реальность.
Держитесь дорогие.Спасайте детей.Уезжайте если надо.
Мы стараемся помочь, как можем, и конечно молимся, не зависимо от того, где находимся, что бы этот кошмар закончился.
Что бы все дети украинские были целы, что б солдаты которые вас защищают вернулись живыми и невредимыми к своим матерям.
Господи, останови этот кошмар, спаси Украину!!!!
Поблагодарили(3): Irishka, oksana1982, Ник@
Вони не розуміють чому ми їх рабами називаємо...
Поблагодарили(1): KSUHA
Тим росіянам, які тішаться, що ми сидимо без світла...Знайте що наші свічки горять за ваш упокій...
Знову типу "помстилися" нам((. Ну-ну.
Поблагодарили(5): oksana1982, KSUHA, letala, Enigmatic lady, Ник@
Irishka писал(а):

Тим росіянам, які тішаться, що ми сидимо без світла...Знайте що наші свічки горять за ваш упокій...

Просто в точку!


Царство небесне смердючі к💩цапи...
Хоча ні, горіть в пеклі, недоробки
The World of History

2-го листопада 1708 року московське військо царя Петра І жорстоко знищило українське місто Батурин, яке на той час було столицею Гетьманщини.

Коли Гетьман Іван Мазепа вирішив обрати європейський шлях розвитку для України та позбутись московського ярма, він прийняв зважене рішення у Північній війні обрати союзником не московитів, а молодого та амбітного короля Швеції Карла ХII.

Дізнавшись про перехід Мазепи на шведську сторону, московський цар Петро І дав наказ своєму сатрапу Меншикову помститись Гетьману та знищити його столицю.

Після тривалої облоги міста, московитам хитрістю вдалось увірвались до Батурина, після чого вони жорстоко знищували усіх підряд. За свідченнями сучасників, козаків та мирних жителів вбивали з особливою жорстокістю, не виявляючи жалю ані до жінок, ані до дітей. Беззахисних батуринців колесували, четвертували, садили на палі, різали та рубали. Місто було розграбоване та повністю знищене, у тому числі московити спалили усі православні церкви.

За різними оцінками істориків, жертвами масового вбивства стали від 11 до 15 тисяч батуринців.

Ті жахливі події в історії отримали назву "Батуринська трагедія" та "Страшна різанина"
Поблагодарили(2): oksana1982, Lulya
KSUHA писал(а):

2-го листопада 1708 року московське військо царя Петра І жорстоко знищило українське місто Батурин, яке на той час було столицею Гетьманщини

Виходить ми постійно забуваємо те що роблять з нам. Прощали і навіть вважали братьями, правда старшими, бо нас завжди тримали за "братів менших" собак, а ми і задоволені були. Тільки соромились іноді свого... Реально, найбільше боюсь повтору, що пробачимо, зрозуміємо... і що там ще нам втирала кацапська мораль і релігія, яка чорту служить а не Богу. Не хочу такого для своїх дітей і по світам їздити не хочу.
Поблагодарили(3): oksana1982, KSUHA, Lulya
Enigmatic lady
Ні, ні, ні, уже не вийде помиритися і все забути.Не ті часи.Раніше ми сам на сам були з цими проблемами, нікому не було до нас діла, про нас ніхто не чув і не знав толком. Зараз інша справа, інша ситуація. Увесь світ є свідком цієї історії, замовчати та переписати не вдасться. В усякому випадку це моє особисте переконання.
Поблагодарили(4): oksana1982, KSUHA, Helenna, Lissa_2017
Так дівчатка.


Ще б позбутися
Какая разніца, патамучьта мі так прівіклі...
Коли чую на вулиці цих що "так прявіклі", аж блювати хочеться. Невже ця війна не навчила?!? Невже варто вгризатися зубами , в те лайно.. лайноязик парашинський.
От поясніть, хто це може пояснити.
Як можна після всього, користуватися тим гімн@м.... як оте 💩 може з рота виходити, ну як?!?
Поблагодарили(2): Lulya, Evka
KSUHA писал(а):

The World of History

2-го листопада 1708 року московське військо царя Петра І жорстоко знищило українське місто Батурин, яке на той час було столицею Гетьманщини.

Коли Гетьман Іван Мазепа вирішив обрати європейський шлях розвитку для України та позбутись московського ярма, він прийняв зважене рішення у Північній війні обрати союзником не московитів, а молодого та амбітного короля Швеції Карла ХII.

Дізнавшись про перехід Мазепи на шведську сторону, московський цар Петро І дав наказ своєму сатрапу Меншикову помститись Гетьману та знищити його столицю.

Після тривалої облоги міста, московитам хитрістю вдалось увірвались до Батурина, після чого вони жорстоко знищували усіх підряд. За свідченнями сучасників, козаків та мирних жителів вбивали з особливою жорстокістю, не виявляючи жалю ані до жінок, ані до дітей. Беззахисних батуринців колесували, четвертували, садили на палі, різали та рубали. Місто було розграбоване та повністю знищене, у тому числі московити спалили усі православні церкви.

За різними оцінками істориків, жертвами масового вбивства стали від 11 до 15 тисяч батуринців.

Ті жахливі події в історії отримали назву "Батуринська трагедія" та "Страшна різанина"
[ Золушка удалила спам ]



рыдаю рыдаю рыдаю рыдаю рыдаю рыдаю рыдаю рыдаю рыдаю рыдаю рыдаю рыдаю
Поблагодарили(2): oksana1982, Ник@
Єдиний обласний центр, захоплений після 24.02 звільнений! Чекаємо наступні населенні пункти!
Лєна, Херсон, як ви?


І радісно і страшно, що ці покидьки почнуть обстріли, тепер ще одного міста...
Миколаїв сьогодні грущу за всі поразки на полі битви, раша мстить обстрілами і руйнуваннями, який же гнилисний нарот
Поблагодарили(6): Irishka, oksana1982, sofia13, Викторикс, Ник@, ТаняК
Цифри на сьогодні. Правда з їхніх унітазів звучить геть інше.
Я принципово не дивлюся те їхнє л💩йно, хто в курсі, яку інфо💩 поїдають там, "за парєбрікам"?

KSUHA
Там взагалі офіційно не згадують, "потєрь нєт". Ще в середині цієї кампанії було щось до 6 тис. оголошено, і далі мовчать.
Коли заваруха була, що під Сватово наші їх сильно покромсали, z-канали кіпіш підняли, а командування цих підрозділів вітзвітувало, що все норм, "потєрі єсть, но нє прєвишают норми". Мобіків пачками в пакетах відправляють, но всьо по-плану, всьо харашо .
Поблагодарили(1): KSUHA
Вони там взагалі не цікавляться ні цифрами, ні правдою.Куди простіше жити так, з головою у піску.
Після того, як дружина чмобіка, що пропав безвісти, виголошувала - якби я знала, що там війна, я б кістьми лягла, але не пустила б його (це на 9му!!! місяці війни!!!) мене вже вони нічим не здивують...
Поблагодарили(3): KSUHA, Enigmatic lady, Забава Путятишна
І так ☠️ буде із ними усіма, унітазоголовими...

Поблагодарили(3): Lulya, Oksik11, Ник@

90 років тому вони хотіли вбити нас голодом.
Зараз вони хочуть вбити нас холодом.
Які нам ще докази треба, щоб зрозуміти - від раші треба триматися як найдальше.
Не забудемо ніколи.
Поблагодарили(6): Irishka, oksana1982, KSUHA, Олёна, sofia13, Викторикс
Поблагодарили(5): Irishka, oksana1982, KSUHA, Викторикс, Enigmatic lady
Показать сообщения:   
Начать новую тему Ответить на тему
Часовой пояс: GMT + 3


Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете голосовать в опросах