Овуляшки он-лайн

все о планировании, зачатии, беременности, родах и детях

... Ушла в себя... Вышла из себя... Была не в себе... Пришла в себя... Зашибись находилась...
Автор
внимание внимание внимание В Этой теме обсуждаем ситуацию в Украине.
Тема для фактов вот тут https://ovulation.org.ua/forum/topic50090.html

Огромная просьба оставаться Людьми и быть терпимыми друг к другу даже в это непростое время. Пожалуйста, без конфликтов, матов, перехода на личности. Не надеваем на себя гнев и панику, они точно не помогут. Остаемся Людьми!

Победа за нами и никак иначе! Все буде Україна!

Напоминаем правила:
2.3. Участникам Форума запрещено:
2.3.1. оскорблять любых лиц и угрожать им;
2.3.2. демонстрировать расовую, религиозную, национальную, социальную и иную нетерпимость, а также провоцировать возникновение конфликтных ситуаций на Форуме;
2.3.3. использовать ненормативную лексику (мат), в том числе и при цитировании;
2.3.7. отходить от основной темы, заданной изначально в заголовке и в первом сообщении темы; при возникновении у участника необходимости обсудить вопросы, связанные с изначальной темой, однако не имеющие к ней непосредственного отношения, участник вправе создать новую тему для обсуждения интересующих его вопросов и разместить в изначальной теме ссылку на вновь созданную тему;
2.3.11. обсуждать действия и решения администрации Форума путем создания соответствующих тем либо размещения сообщений в имеющихся темах, в том числе в размещенных на Форуме личных дневниках;
2.3.12. редактировать записи модераторов, сделанные ими в сообщении участника с целью приведения содержания сообщения в соответствие с Правилами;

За разжигание конфликтов и/или перехода на личности будут выдаваться предупреждения пользователям (не важно из какой страны этот пользователь). После 2-х предупреждений - автоматически выдается бан.

Во время военного положения в Украине, действуют немного другие правила https://ovulation.org.ua/forum/post5527326.html#5527326
m!racle
Поблагодарили(2): g@J|4onok, Дария-37

Последний раз редактировалось: Miralissa (09.03.2022 17:23), всего редактировалось 3 раз(а)
Lulya писал(а):

Рівно до чергової новини з фронту, а далі знову - ненавиджу їх всіх

Саме жахливе в цій ненависті, на мою думку, це те, що вона шкодить в першу чергу тобі. По суті ця ненависть не має виходу на зовні, а значить вона може руйнувати тебе з середини. І виходить, що вони вбивають нас не лише фізично, а й морально. Не потрібно їм допомагати в цьому.
Поблагодарили(4): Натусе4ка, Lilusa, letala, Miralissa
jadd
рыдаю
LiAnchik писал(а):

Саме жахливе в цій ненависті, на мою думку, це те, що вона шкодить в першу чергу тобі. По суті ця ненависть не має виходу на зовні, а значить вона може руйнувати тебе з середини. І виходить, що вони вбивають нас не лише фізично, а й морально. Не потрібно їм допомагати в цьому.

Согласна на все 100%.
Девочки не уподобляйтесь нелюдям!Особенно это касается детей.Не провоцируйте свою ненависть на их детей.Это не правильно!Каждый из них получит по заслугам я в этом уверена!
Поблагодарили(5): Олёна, Lilusa, Габриэль, Miralissa, valentina10
А тим часом вісімдесятий день війни. 80.
Харків відбили.
Натусе4ка, обстріли Харкова припинились?
Поблагодарили(1): KSUHA

Перше слухання. Вбивство мирного.
Черга в голову 62-річному жителю сумської області від руzzкої дитинки 21-го годіка.
Бабуня дитинки вважає:
"Это же война, на войне всякие случаи могут быть"
От так от просто, всякіє случаї...
А тато хоче, щоб скоріше дитинку обміняли з кимось і повернули живим і здоровим.
Кажуть - ето всьо політіка, ми нє разбіраємсо.
Lulya
Ти ж не порівнюй таке, я би сказала, що з чим. За таке треба страчувати і ще й сімю
притягувати до кримінальної відповідальності, щоб посиділи в таких же лагерях в яких сидять наші вкрадені люди.
Enigmatic lady
Це я не в порівняння.
Хоча теж така справа... Всі хто мені в діти годиться, теоретично мені мають бути як діти для мене. Але кацапи... це інше.

Це більше для інформації, може хто не чув, що початок судових розглядів є. Перша справа.
І таки правда, є вирогідність, що після вироку його обміняють на військовополоненого українця. І це я вважаю несправедливим( наших мають віддати всіх і без обмінів, а цих сук всіх судити у нас, а не мамкам-папкам віддавати.
Поблагодарили(1): mashe
Lulya
Як це, просто обміняти?Без вироку?А навіщо тоді час витрачають на суд? я тут не причем
Irishka
Бо поки він в нас, і він злочинець, зізнався.
Буде суд і вирок. Як буде обмін, і раша внесе його в список, то обміняють.
І це дуже здорово, що хтось з наших повернеться до дому. Але не справедливо, що злочинець мине покарання. Наші не злочинці, а захисники, яких захопили на нашій території і силоміць вивезли а рашу, або окуповану територію. А цей виродок вбивця.
это любовь это любовь это любовь
Ну, що дівчатка, ми перемогли на Євробаченні это любовь
То знак. Наступної весни вже не буде ніяких пі₴а1а*сів і навіть дух їх вивітриться з нашої землі. А ми відновимся, відбудуємся і приймемо Євробачення у себе, проведемо його по всій Україні.
Поблагодарили(10): Irishka, KSUHA, LiAnchik, Lulya, Lilusa, осенняя, Викторикс, Helenna, Ник@, ТаняК
Спочатку перемогли на Євробаченні, наступна перемога у війні!

добавлено спустя 52 минуты:

Дівчата, з приводу покарання. Не хочу вас засмучувати, але більшість з них уникне покарання. Хтось як обмінний фонд піде. І раша як і раніше, видасть нам не всіх. З 14 року є хлопці які потрапили в полон, було підтвердження - і їх не повернули. Раша дикуни і варвари, полонених вбили або відправили у в'язниці по всьому рашастану. Є жінки і матері які не дочекались своїх чоловіків, вони признані Безвісти зниклими.
Ви тільки уявіть - наші військові і добровольці - сидять в кацапських в'язницях за те, що обороняли нас.
А є ще ті, хто просто повернеться до дому, отримає свою підвищенну зарплатню і буде жити не тужити.
У Бігуса є проєкт Йобла війни - шукають по соц.мережам наших вбивць. Одного такого знайшли - повоював, отримав незначне поранення, підлікувався і повернувся до себе в зажопинськ, купив мазду на зароблені. Буде плодитися і виховувати своїх маленьких орків, розказувати як він героїчно вбивав українців і заробляв грошей для сім'ї.
Ось як воно буде
Поблагодарили(4): Irishka, oksana1982, KSUHA, Enigmatic lady
Lulya писал(а):

Ось як воно буде

Тоді в нас не було Зеленського. Так, на зовсім рожеву картинку розраховувати не варто тому що це війна і на нас напали, мабуть, найбезпринципніші люди на землі. Але зараз геть інша картина і світ вже не грає в той дурний театр, коли пуйло сиділо і казало "нє зельоних человечков в Криму нєма" і Меркель у відповідь як Джамшут кивала"нєма, нєма" і інші хто сидів тоді за столом теж грали в дурнів і кивали. Так, а якщо там нікого нема, то й захищати нікого не треба, всі довольні розійшлися, вони ж вирішили конфлікт. А потім, бац, і це вже рашкина територія. З якого...?
Зараз все не так, Зеленський розніс і розносить цей цирк уродів і благо йому це вдається. Знаходяться нормальні країни, керівники яких мислять адекватно. Тому суд буде і не в рашкостані і відповідальність понесуть багато хто на ділі, а не тільки на словах.

добавлено спустя 4 минуты:

Lulya
І ти недооцінюєш наших людей. Зараз вони вже самі дістають конкретних орків навіть на їх територіях разом з їхніми сім'ями. Тому, те що суд не зробить наші виправлять.
Enigmatic lady писал(а):

Тоді в нас не було Зеленського

Фух, для мене, то великий плюс, що тоді не було зеленського. Вибачте, не розділяю.
А зараз є якась робота по полоненим, хтось стурбований як їх утримують? Наша омбудсмен Дєнісова цим не турбується. В її штаті розшуком зниклих військових займається ЛИШЕ ОДНА людина. Схоже, що щось змінилось?
І пам'ятаєте приказку "переможців не судять" ? Я дуже надіюсь, що такого не станеться, і засудять тих, хто "прої%бав" Херсон і Маріуполь.
Наші партнери ще ті ділки, і дай Боже будуть триматися далі, а не шукати шпарини, де можна буде просто виказати стурбованість.
Enigmatic lady писал(а):

І ти недооцінюєш наших людей.

На них одна надія!! ой мороз мороз
Макрон и сейчас предлагает "интересные " вещи что бы пуйло не потнряло лицо . Ещё не всё кончилось. Но Украина победит!
Поблагодарили(2): Lulya, Oksik11
Lulya писал(а):

Фух, для мене, то великий плюс, що тоді не було зеленського. Вибачте, не розділяю

Хм!?
Знаєш, вчора я волонтерила тут в Польщі в пункті Червоного хреста, ми розговорилися з однією полькою. Вона каже, що поляки на справді дуже частенько полюбляють сваритися, вічно чимось невдоволені, але коли приходить час біди вони ВСІ дуже об'єднуються. Дивлячись на них зараз я вірю їй, в цьому їх сила і вони про це знають. В нас теж є така сила, але щось дивлюсь дехто сильно працює над тим щоб її не було.
Ти думаєш, що на одних добровольцях народ би витримав таку навалу? Чи може то армія сама так організувалась без керівництва держави? Чи може думаєш, що то весь світ сам вирішив нас підтримувати і він дійшов до цього без участі нашого керівництва? Чи думаєш без світової підтримки в зброї і фінансуванні ми би вистояли стільки часу? Якщо хтось вважає, що можна було б поступити краще, то ідіть хочаб в радники до президента.
Ще пропаганда діє не тільки напряму по типу "любіть руський мір", а і просто розводить срачі в мізках людей, щоб не було стабільності і єдності всередині держави.
Я на цій темі позавчора аж посварилася зі своїми, аж вибісили. Кажу, схоже ви дуже близько до кордону і рашкин смород таки трохи мізки роз'їдає. І тема та ж сама, а чого отам отак не зробили, здали, а там ще щось не так роблять. Лять, на нас напали з трьох боків із чотирьох. Якщо можете краще, то ідіть в керівництво держави, якщо ні, то не руйнуйте ні себе, ні оточуючих своїм песимізмом. Нам і нашому президенту аплодує стоячи весь світ, а знаходяться ті, хто вважає:" нє, не так, можна було краще".

"Немає царя без народу, і немає народу без царя" Макіавеллі.
Поблагодарили(12): Irishka, oksana1982, inn@, Натусе4ка, Олёна, Кнопка77, Lilusa, Evka, Викторикс, Габриэль, Helenna, Ник@
https://youtu.be/Z8Z51no1TD0
Сьогодні кліп випустили. Дуже сильно.
Молодці. Зараз для нам це дуже важливо.
M!racle
У мене з цього приводу теж є думка, не претендую на істину але може бути і таке.
У Макрона і Зеленського ніби непогані відносини. Але у Макрона є обов'язки перед орками так як вони ресурсно дуже сильно залежать і відразу відмовитись від такого об'єму неможливо, це приведе до дуже великих економічних і гуманітарних проблем у населення (обігрів будинків, непомірні рахунки за світло і газ і т.д). Він не може ризикувати своєю державою. Європа вирішує питання відкриваючи нових постачальників ресурсів, але потрібен час. Так от поки це питання не вирішилось Макрон повинен "грати" на стороні рашки. І вони з Зеленський вирішили розіграти такий собі цирк, один сказав: "поділись своєю землею!", А другий відповів:" ні, ні за що!". І це все зробили привселюдно. Тепер пуйло не придереться до Макрона, що той не допоміг, а той відповість, що він намагався. У цьому випадку головне, ЩО вони будуть робити, а не те що вони кажуть.
Enigmatic lady
Я не буду сперечатись, тим паче сваритись ой мороз мороз
Поблагодарили(1): oksana1982
Lulya
ой мороз мороз
Потім розберемося, хто і де на місцях продався чи набочив, а зараз треба бути разом.
Поблагодарили(3): Irishka, oksana1982, Ник@
Enigmatic lady
Погоджуюсь. Для мене то дико, що усім треба розжовувати очевидні речі, увесь світ ніби жив по принципу "моя хата скраю, нічого не знаю". Ось Зеленський тим і займається, пояснює, вимагає, змушує думати і діяти. І таки як не крути, а виходить, що Європа виростила монстра Путю, тому і відповідальність має нести за це. Не хоче, але мусить.
А щодо диванних експертів війни...Ну їх.Як каже Арестович - війна це набір суцільних помилок.Завжди. Для мене головне, що наші ЗСУ справляються, мужньо стоять до кінця, а це значить, що вони знають що роблять і все буде перемога.
Поблагодарили(11): oksana1982, inn@, Кнопка77, Lilusa, Evka, Викторикс, Enigmatic lady, Oksik11, Helenna, Ник@, ТаняК
Сегодня Швеция и Финляндия официально приняли решения о заявках на вступление в НАТО.

Они не вступали в НАТО
- ни в 1949, когда НАТО было создано,
- ни в 1962, после Карибского кризиса,
- ни в 1970-х, когда росла угроза ядерной войны.
Но Путин их убедил.
Гениальный геополитик.
Поблагодарили(5): oksana1982, Lulya, Lilusa, Enigmatic lady, Oksik11
За логікою всіх крикунів, що путя напав на Україну, через наші прагнення потрапити до НАТО - то зараз має початися ще одна війна. Раша проти Фінляндії.. і досвід є, саме в тій війні народилися коктейлі молотова, які придумали саме фіни, а не молотов, як багато хто думає.
Карты для украинских военных с фотографиями российский преступников !!
В России продолжают всерьёз обсуждать смертную казнь для бойцов «Азова».

О том, что моратория на такое наказание (в отличие от России) нет в так называемой «ЛДНР», сегодня напомнил (https://t.me/andreyklishas/319) сенатор (https://t.me/andreyklishas/320) Клишас, уже известный по поправкам к Конституции.

«Запрет на применение смертной казни в нашей стране основан на Конституции России и на территориях суверенных государств — ДНР и ЛНР не действует».

Защитники Мариуполя, эвакуированные накануне с «Азовстали», сейчас как раз находятся (https://t.me/chtede/49420) в «ДНР».
M!racle
Боже, только бы до этого не дошло. Это уже будет как трагедия из библейских историй. Надеюсь это существо найдет себе больше утешения в том, что оно сможет похвастаться перед своим народцем о победе над Мариуполем, чем получит радости от убийства солдат Азова. За их души он бенефитов не получит.
Enigmatic lady
А світ і не грав в той дурний театр,про який виписали,а світ "проковтнув "анексію Криму,ЛНР і ДНР ,і йти рашкі на Київ то було просто питанням часу .
Діяти требу було світові раніше....
Поблагодарили(2): oksana1982, ТаняК
Oksik11
Я особисто на той час в 14-му сприймала це саме так як цирк і не могла зрозуміти, як так можна було лицемірити перед людьми і один з одним. Але зараз дещо стає зрозумілішим.
Поблагодарили(2): oksana1982, Oksik11
Enigmatic lady писал(а):

Oksik11
Я особисто на той час в 14-му сприймала це саме так як цирк і не могла зрозуміти, як так можна було лицемірити перед людьми і один з одним. Але зараз дещо стає зрозумілішим.

мені і зараз не зрозуміло як той цирк можна показувати не лише всередині країни, але й на зовнішній арені.Стоїть клоун путя, лавров або пєсков і несе ахінею на увесь світ.І на щось при цьому розраховує ж...Загралися трошки.
Поблагодарили(3): M!racle, Enigmatic lady, ТаняК
‼️The New York Times рассказала, как российские десантники казнили по меньшей мере 8 мужчин в Буче

Издание опубликовало (https://www.nytimes.com/2022/05/19/world/europe/russia-bucha-ukraine-executions.html?smtyp=cur&smid=tw-nytimes) кадры и показания очевидцев о происходящем в городе 3 и 4 марта.

Первые два видео — российские солдаты ведут несколько украинских пленных, которые передвигаются, сгорбившись. Среди них был мужчина в характерной яркой синей кофте. Это члены теробороны, но их схватили уже безоружных.

По данным газеты, их отвели на территорию офисного здания, превращенного в российскую базу. Как рассказали свидетели, (один из них пережил расстрел, притворился мертвым и смог сбежать, когда солдаты ушли), мужчин заставили встать на колени, после чего сразу же застрелили одного из них.

Затем российские солдаты посовещались и решили расстрелять остальных, но уже во дворе сбоку здания — «чтобы их тела не валялись».

Третье видео — съемка с дрона 5 марта, на которой видны тела, лежащие на земле возле офисного здания. Их охраняют два российских солдата. Среди погибших — тот самый мужчина в синей кофте.
Часовой пояс: GMT + 3