Овуляшки он-лайн

все о планировании, зачатии, беременности, родах и детях

... Ушла в себя... Вышла из себя... Была не в себе... Пришла в себя... Зашибись находилась...
Автор
внимание внимание внимание В Этой теме обсуждаем ситуацию в Украине.
Тема для фактов вот тут https://ovulation.org.ua/forum/topic50090.html

Огромная просьба оставаться Людьми и быть терпимыми друг к другу даже в это непростое время. Пожалуйста, без конфликтов, матов, перехода на личности. Не надеваем на себя гнев и панику, они точно не помогут. Остаемся Людьми!

Победа за нами и никак иначе! Все буде Україна!

Напоминаем правила:
2.3. Участникам Форума запрещено:
2.3.1. оскорблять любых лиц и угрожать им;
2.3.2. демонстрировать расовую, религиозную, национальную, социальную и иную нетерпимость, а также провоцировать возникновение конфликтных ситуаций на Форуме;
2.3.3. использовать ненормативную лексику (мат), в том числе и при цитировании;
2.3.7. отходить от основной темы, заданной изначально в заголовке и в первом сообщении темы; при возникновении у участника необходимости обсудить вопросы, связанные с изначальной темой, однако не имеющие к ней непосредственного отношения, участник вправе создать новую тему для обсуждения интересующих его вопросов и разместить в изначальной теме ссылку на вновь созданную тему;
2.3.11. обсуждать действия и решения администрации Форума путем создания соответствующих тем либо размещения сообщений в имеющихся темах, в том числе в размещенных на Форуме личных дневниках;
2.3.12. редактировать записи модераторов, сделанные ими в сообщении участника с целью приведения содержания сообщения в соответствие с Правилами;

За разжигание конфликтов и/или перехода на личности будут выдаваться предупреждения пользователям (не важно из какой страны этот пользователь). После 2-х предупреждений - автоматически выдается бан.

Во время военного положения в Украине, действуют немного другие правила https://ovulation.org.ua/forum/post5527326.html#5527326
m!racle
Поблагодарили(2): g@J|4onok, Дария-37

Последний раз редактировалось: Miralissa (09.03.2022 17:23), всего редактировалось 3 раз(а)
Lulya
Вы загнали себя в ловушку!

Как вы относитесь к гитлуру, ленину, сталину? Отдельно по каждому!
Lulya
От і вони так думають, що краще хворі зуби вирвати зараз вони ж такі небезпечеі. Тому гвалтують і вбивать наших діте з ними ж легше воювати ніж з нашою армією. Якщо ми будемо робити так же, то чим ми відрісзняюмось від них?. Виправдання завжди можна знайти. Я рада, що хочаб наші солдати так не думають, а вирізають тільки свинособак і не чіпають їх мам і дітей. Але свинособак дістають навіть в їх аулах. Оце дійсно робота, а не ненависть до дітей, вона руйнує тільки того хто ненавидить.
Поблагодарили(2): M!racle, Marsy-Yanka
M!racle писал(а):

Вы загнали себя в ловушку!

Ви впевнені, що то Я зробила?..
По другому питанню якось пізніше, якщо цікаво. Розумію до чого це ви)

добавлено спустя:

Enigmatic lady
Я впевнена, що їм пофігу, що я думаю. Мої думки їм не цікаві.
Enigmatic lady писал(а):

Якщо ми будемо робити так же, то чим ми відрісзняюмось від них?.

Знову напишу - я ніде не призивала вбивати їхніх дітей. Особисто я - знаходжусь в Україні, ніколи не була в раші, і ніколи туди не збиралась.
Кого винуватять мамашки і дружини орків? Тих - хто послав на чужу землю вмирати там не зрозуміло чого, чи тих хто захищається на своїй землі? Правильно! Нас - українців, ми в усьому винні, і ще Зеленський, який не хоче здаватись. Ми винуваті, що захотіли в Європу, а не з ними в совок; ми винуваті, що обираємо на виборах, а не ходимо обнульонньіє (навіть тут на форумі вважається гарною відмазкою - я за нєго нє голосовала, значіт нєпричьом). Для них завжди винуваті будемо ми. Вони тут штабелями лягають на наших полях, і так не знають за що, санкції душать їхню економіку, а для всієї їхньої країни - винуваті ми. Ось так і виросте ще одне покоління абіженок, яким всі винні. Тож ще прийдуть, як не до наших дітей, то до онуків нащадки орків і свинособак.
Поблагодарили(3): oksana1982, KSUHA, mashe
Lulya
Я подожду.
Lulya
Lulya писал(а):

Я впевнена, що їм пофігу, що я думаю. Мої думки їм не цікаві.

Так я про це і написала, що це почуття руйнує тільки тебе.

Lulya писал(а):

Знову напишу - я ніде не призивала вбивати їхніх дітей

*#ЦПД_повідомляє* : пропагандистка росії Маргарита Симоньян вдається до міжнародного злочину

*ЦПД при РНБО України в рамках спільного проекту з НАЗК розповідають про обличчя пропаганди рф.*

Пропагандистка рф, головна редакторка англомовної телевізійної мережі новин RT (Russia Today) М.Симоньян пропагує війну.

*Теза* : В ефірі програми Соловйова М.Симоньян заявила, що найбільш вірогідним вона розглядає шлях Третьої світової війни, оскільки «росія краще використає ядерну зброю», ніж відступиться.

*Факт* : Поширення відкритих закликів у виступах окремих осіб до нападу за допомогою збройних сил на інші держави вважається злочином міжнародного характеру. Пропаганда війни заборонена резолюцією Генасамблеї ООН в 1947 році.За порушення має настати кримінальне покарання.

Попри злочини міжнародного характеру, США та Японія поки не включила Симоньян до санкційних списків.

Більше про пропагандистів, які досі не під міжнародними санкціями, на порталі «Війна і санкції».

#інфотерор

І ще додам
Ця людина теж не закликає, вона просто публічно висловлює свою думку, а що має ж право, але глядачами і світом це розцінюється як заклик і підготовка підгрунтя до агресивних дій.
M!racle писал(а):

Lulya
Я подожду.

От мені цікаво, що ти хочеш Lulya почути?
В чому вона не права?
І взагалі, ці заклики -що ми ж немаємо бути такі як вони... опускатися до рівня парашистіі.
Еее, а ви таке не чули що з мерзотою потрібно розмовляти на мерзотній (їхній) мові, бо іншої вони не розуміють?
Наша добра лояльність вже вилізла нам боком.
Ми вже геть не повинні такими бути. Досить тієї доброти
Ми ні накого не нападали, ні в яку країну не лізли із своїм 💩
Це ця нечисть до нас прилізла, через одну руськіє мамки верещать -как ані нінавідят етіх українцев! (Незнати з якої це радості , що ми їм зробили)
То ми ще й маємо до них добре відноситися і зустрічати з салютами і хлібом сіллю?
Поблагодарили(6): oksana1982, Lulya, Evka, mashe, Оксана!!!, Placebo
KSUHA
Я говорил где=-то что к нам в страну надо лезть?
Я где-то оправдывал орков?

Все что я говорил это то, что дети не отвечают за своих родителей и все.

Вы осуждаете сталина за его сталинские репрессии. Знаете ли вы что такое было быть ребенком "врага народа"?
Сейчас вы ноете все что не любите совок, презираете сталина, но при этом поступаете по сталинско- совсковому, когда , была бы ваша воля, решили бы проблему не только с орками а и их жёнами и детьми! Вы на столько токсичны для своих детей прививая им ненависть ко всем в подряд, как и родители орков!!! Нет наций плохих или хороших , есть лишь плохие или хорошие люди!!!! Сын авакова хороший или плохой? А брат ермака и тд. Грудной ребенок орка сделал больше плохого для Украины чем эти 2 кадра? Выходите на площадь и кричите что бы их привлекли к уголовной ответственности! Или вы только жителей россии и жен орков можете призывать к тому что бы они выходили на площади?

добавлено спустя 3 минуты:

Посмотрите, как силовики избили (https://t.me/ovdinfolive/9144) активиста Артемия Боброва в ОВД. Всё из-за того, что он вышел на «Бессмертный полк» с плакатом «Остановите войну в Украине».

Мужчину задержали 9 мая, в центре Москвы, когда он шел в колонне. Его доставили в отделение, где составили три протокола (https://www.24liveblog.com/live/UPrXz?n=3048711353333226328): за «дискредитацию» российской армии, якобы несогласованный «митинг» и неповиновение сотрудникам полиции. Суд в итоге арестовал его на 10 суток.

добавлено спустя 58 секунд:

🤡Петербург, 9 мая. Женщина включила на весь двор запись про войну в Украине и песни Высоцкого, на опаснейшую преступницу тут же отреагировали полицейские и началось…

Фото в качестве спойлера.

Видео: Пермь 36,6 (https://t.me/perm36/7392)

добавлено спустя 38 секунд:

«Они сражались ради мира» — плакат с такой фразой «дискредитирует» путинский режим.

Вчера, 9 мая, за него прямо во время «Бессмертного полка» задержали Василия Шибаева. На табличке — фотография его деда.

добавлено спустя 1 минуту:

Маразм крепчал, Москвича, который угощал людей «рафаэлками» за антивоенную позицию, тоже задержали (https://t.me/ovdinfolive/9002).

Артём Потапов сидел на скамейке на Пушкинской площади с табличкой «Кто против войны, угощайтесь конфетой».

добавлено спустя 43 секунды:

На Поклонной горе в Москве задержали (https://t.me/avtozaklive/13833) мужчину, который просто сидел на скамейке с плакатом «Нет войне».

добавлено спустя:

в Питере, задержали мундепа Сергея Самусева, который принёс (https://www.fontanka.ru/2022/05/09/71318042/) на акцию фото погибшего в Харькове от рук «российских освободителей» 96-летнего Бориса Романченко, прошедшего нацистские концлагеря.

добавлено спустя 41 секунду:

в Уфе девушку задержали (https://t.me/smirusnews/8869) за невинный плакат «Мой дед воевал против фашизма». Юлия Самойлова встала со снимком деда возле монумента за права человека.

добавлено спустя:

В Подмосковье участницу «Бессмертного полка» задержали за фразу «Он не хотел повторить».

Екатерина Воронина из Королёва написала (https://t.me/ovdinfolive/8962) на табличке с именем своего родственника: «Он не хотел повторить», «Деды говорили: „Лишь бы не было войны“!», «Миру мир!», «Он не хотел войны!» и «Он воевал ради мира!».

Девушку выдернули из толпы и отвезли в ОВД.

добавлено спустя 1 минуту:

В Екатеринбурге силовики задержали двух пенсионерок — они раздавали листовки «за мир», по случаю дня капитуляции Германии

На записи (https://t.me/ve4ved/61170) видно, что полицейский буквально вырывает эти листовки из рук бабушки и кричит: «Нарушение закона!». Этим не закончилось (https://t.me/itsmycity/20019) — на старушек составили протоколы о «дискредитации армии», им грозят штрафы.

Фото и видео: Е1, «Вечерние ведомости».

добавлено спустя 18 секунд:

«Они сражались за Родину, А МЫ»? Антивоенный пикет прямо возле здания минобороны в Москве

Правозащитник Денис Елисеев встал с плакатом у памятника героям фильма «Они сражались за Родину». Его задержали и везут в ОВД «Хамовники».

Фото: @avtozaklive

добавлено спустя 43 секунды:

добавлено спустя 56 секунд:

Она не нужна никому». Вот за такой плакат силовики задержали мужчину в Москве

В какой ОВД его увезли, пока неясно.

Силовики в Пензе сломали систему — запретили пронести на празднование 9 мая флаг со Zвастикой.

На это у себя во «Вконтакте» пожаловался (https://vk.com/wall21697600_1618) Михаил Шигаев. По его словам, майор полиции перекрыл ему дорогу к памятнику Победы «во избежание провокаций».

А об этой женщине вообще можно говорить долго , погуглите видео с ее участием!

В Петербурге напали на 76-летнюю (!) акционистку Елену Осипову и вырвали у неё антивоенные плакаты.

Пожилую женщину подкараулили прямо у подъезда её дома. Осипова хотела встать в пикет на Невском проспекте, но не успела, пишет (https://t.me/rotondamedia/3438) «Ротонда».

Закончить я хочу вот этой фотографией

На многодетную мать из Нижегородской области завели дело из-за комментария «Мне стыдно, что я живу с вами в одном городе».

40-летняя Диана Фадеева из города Бор воспитывает пятерых (!) детей. Женщина неоднократно выступала в соцсетях против войны в Украине. Всё было спокойно, пока на один из её комментариев не наткнулся «эшник», пишут (https://t.me/ostorozhno_novosti/8105) «Осторожно, новости».

Теперь Диане грозит штраф (или даже арест) за якобы «дискредитацию» армии. Всё из-за вот этого коммента: «Что вы поддерживаете? Как так можно? Мне стыдно, что я живу с вами в одном городе! Вы же вроде не глупые люди. Всегда знали, что если президент что-то говорит, то точно обманывает. А сейчас вдруг поверили?»

добавлено спустя 7 минут:

А теперь скажите мне, все ли русские одинаковы? Так же и дети , пусть даже и тех же орков!

Выйти у них с плакатом про войну, приблизительно так же как и у нас выйти с георгиевской ленточкой!!!

Не хотите стать такими безумным как жены орков, перестаньте плодить ненависть ко всем в подрят, еще и приучая к этому своих детей !!
А то через время можно не заматетить как станете вот такими

Поблагодарили(6): Елена Остер, Натусе4ка, Lilusa, осенняя, Miralissa, valentina10

Последний раз редактировалось: M!racle (12.05.2022 8:21), всего редактировалось 1 раз
M!racle
Для мене особисто такої нації і країни як параша більше не існує. Виховувати в собі якісь почутя до них- не бачу сенсу
Хто в них там і що - нехай розбираються самі, вже, без нас.

І я думаю буде логічно - який привіт , така і відповідь
Чи ти що, думаєш що ми тут всі, після всього що параша наробила в Україні, станемо матерями Терезами і не дивлячись ні нащо, будемо любити і прощати їх?
Пффффффф
Поблагодарили(2): Lulya, mashe
KSUHA писал(а):

Для мене особисто такої нації і країни як параша більше не існує. Виховувати в собі якісь почутя до них- не бачу сенсу

Ха ха ха ... Оторванные у них так же говорят о нас и об Украине ))))) !!! Жили бы вы на россии, я знаю на какой стороне добра\зла вы бы были!!! И точно могу сказать что бы вы говорили об Украине и украинцах!!!
Ну ну !!!

Я все сказал!
KSUHA писал(а):

Дуже гарна скульптура. Пророча

В точку!!!
Поблагодарили(1): KSUHA
M!racle
Мда.... виходить що ми ще й самі у всьому винні

M!racle писал(а):

Жили бы вы на россии,

Не потрібно мені оце приписувати на "якби".
KSUHA писал(а):

виходить що ми ще й самі у всьому винні

Человек слышит то, что хочет слышать
KSUHA писал(а):

Мда.... виходить що ми ще й самі у всьому винні

возможно у вас так и выходит, у меня так не выходит, я считаю что виноват
1. пуйло
2. пропаганда и пропагандисты
3. зомбированный российский народ, который, к слову, так же как и вы считаете что дети орков должны нести ответственность за своих родителей, считает что украинцы виноваты в том, что они украинцы!
Поблагодарили(1): Дария-37
Несмотря на то, что я разделяю нормальных русских (хотя как и у любой нации, включая хороших украинцев - у них есть свои недостатки) и рашистов, я считаю, что самое большое зло - ненаказание зла. Большинство маньяков вырастают видя и испытывая на себе насилие сами, чаще всего причиняющий насилие не наказуем.
И разрушает ли человека ненависть - это он решает сам. В моей картине мира (мне нравится это выражение) важно получение справедливого возмездия за преступление. Я бы хотела посмотреть на предсмертную агонию пуйла, надеюсь ему будет больно долго - и это точно не разрушило бы меня как личность и не заставило убивать невинных людей после. А видеть, как сходит с рук безнаказанно зло - разрушает.
И когда будет процесс над виновными рашистами, то и ненависть будет более определенная, когда виновные будут наказаны.
Поблагодарили(7): KSUHA, Lulya, mashe, Miralissa, Borik911, Ник@, Дария-37
Я вважаю для нас має бути доречним лише
ГЕТЬ ВІД МОСКВИ.
Ми вже вважали їх нормальними, і отримали за це. Ми за це заплатили дуже велику ціну. Не треба знецінювати ці жертви пошуками нормальних руzzких. Спільним може бути лише кордон -великий рів, протитанкові їжаки і колючий дріт.
M!racle, читали Бабченко про дев'яте травня? Де він пройшовся по зеленському, за те що той досі шукає щось спільне з рашкою. Повністю з ним згодна.
І я зовсім не вважаю, що ми маємо закрити очі на гнид, які в Україні.
Поблагодарили(1): Дария-37
Десь було ще два коментарі мої, і зникли((

Enigmatic lady писал(а):

Так я про це і написала, що це почуття руйнує тільки тебе.

Я це розумію, але почуття не можна зупинити одним бажанням "не відчувати".
Enigmatic lady писал(а):

ЦПД_повідомляє* : пропагандистка росії Маргарита Симоньян вдається до міжнародного злочину

*ЦПД при РНБО України в рамках спільного проекту з НАЗК розповідають про обличчя пропаганди рф.*

Пропагандистка рф, головна редакторка англомовної телевізійної мережі новин RT (Russia Today) М.Симоньян пропагує війну.
І т.д. ...

Ви ще не помітили, що пропагандистам не потрібний ніякий привід оголосити нас ворогом?
В нас пів країни говорили з ними однією мовою, пів країни мало родичів в раші, пів країни вважало їх братнім народом. Ніхто повірити не міг, що вони підуть війною.
А вони що? Пішли захоплювати наші землі, бомбити наші міста, бо ми фашисти і укронацисти.
З ними це не працює!! Чим далі ми будемо від раші, тим краще! Та хай вони хоч своїх дітей їсти почнуть, як наших собак в Бучі - мені собак наших більше шкода. Розстріляєте мене за це, чи забаните на форумі?...
Никуда ничего не девалось...
M!racle писал(а):

Мужчину задержали 9 мая, в центре Москвы, когда он шел в колонне. Его доставили в отделение, где составили три протокола...
Та інші з вашого коментаря

бачила. Ну молодці.. але не тОркає.
Вони це роблять не для мене, а для себе. Для мене вже пізно(( Вони не хочуть бути подібними до свинособак. Їх одиниці, а мільйони вдома сидять, тєлєк дивляться і чекають, коли хохлов доб'ють. Мені всеодно, що відбувається в їхній країні. Мені важливо, що вони роблять у нас! А в нас вони лише вбивають, гвалтують і руйнують.

добавлено спустя 14 минут:

M!racle писал(а):

Никуда ничего не девалось...

Навіщо ви?(.. я пишу СВОЮ точку зору і нікого не агітую за неї. Пишу як відчуваю. Читаю інших і думаю над ними.
Lulya писал(а):

бачила. Ну молодці.. але не тОркає.

Поблагодарили(1): Lulya
Lulya писал(а):

Ви ще не помітили, що пропагандистам не потрібний ніякий привід оголосити нас ворогом?

Я мабуть складно висловила свою думку, мені все одно, що каже їх пропаганда. Просто будь чиї слова в соціальних мережах мають значення і заклик до вбивства дітей теж.

Lulya писал(а):

В нас пів країни говорили з ними однією мовою, пів країни мало родичів в раші, пів країни вважало їх братнім народом. Ніхто повірити не міг, що вони підуть війною.
А вони що? Пішли захоплювати наші землі, бомбити наші міста, бо ми фашисти і укронацисти.

То особисто ваша илюзія, ніколи такого не було. Більшого фашизму ніж в москві немає мабуть ніде там не люблять нікого, ні темношкірих, ні молдован, ні "чурок", ні "азіатів", ні євреїв. Причому на стільки, що на людей темношкірих або зі східною зовнішністю могли напасти просто так серед білого дня, сама бачила. До українців завжди відношення було як "до братів наших меньших" тобто як до собак. Відношення краще але ми повинні знати "своє місце" і не дай боже, щоб ми піднялися трохи вище будь якого москвича. До білорусів таке ж відношення, точніше їх взагалі як націю не визнають, тобто білоруси то таке щось, ну хотять себе так називати то хай називають. Я про це писала багато де і ще багато років тому. Ну, а на тлі такого відношення до всіх інших дуже легко пропаганді зростити ненависть до будь якої нації, що зараз і зробило їх керівництво. Це я вам пишу про москву якою вона була 15-20 років тому, а про зараз взагалі мовчу.

M!racle
Якщо честно я теж намагалась знайти позитивне в тому, що не всі там орки, але наприклад на 9 травня було затримано 125 мітингувальників, але на всякі паради вийшло більше 15 тисяч, а це значить, що вони за підтримку війни. Тому ті мітингувальники що є, то капля в морі, то статистична похибка якою можна нехтувати. Більшість безвольні. Я тільки за те, щоб не пропагувати війну на дітях інакше не будемо бачити світла ні ми, ні вони ще багато десятиліть.

добавлено спустя 7 минут:

KSUHA
В оркостан насильно вивезли 1 мільйон українців майже половина з них це діти, ви уявляєте що з ними буде якщо ми будемо розкачувати вбивства дітей? Дехто через інші кордони зуміє втекти в інші країни, але багато хто не зможе без сторонньої допомоги і хочаб заради них не варто розкачувати ненависть до дітей.
Enigmatic lady писал(а):

Більшого фашизму ніж в москві немає мабуть ніде там не люблять нікого, ні темношкірих, ні молдован, ні "чурок", ні "азіатів", ні євреїв. Причому на стільки, що на людей темношкірих або зі східною зовнішністю могли напасти просто так серед білого дня, сама бачила

То вони своїх расєян, що з периферії зневажають... то про що далі говорити.
І так, згодна з кожним словом

І недурно їх прозвали ж кацапами....
Ненависні, злі, бездушні
KSUHA писал(а):

То вони своїх расєян, що з периферії зневажають

Так і є, там мабуть 50% їх населення виглядає як "нє руские" тому що в їх складі багато націй але їх зневажають.
⚠️ 21:43 вилетіли ракети з Чорного моря, — ЗМІ

Будьте в укриттях...

Сидиш і не розумієш куда та кому на голову впаде...Від цього такий смуток та відчай. Ми вже повернулися до Києва, додому. Але ще страшно.
Ні, я не ненавиджу, я знаю що нічого просто так не буває, все повертається у цьому житті за твої гріхи, якщо не тобі, то твоїм нащадкам. Тому кара буде для кожного своя на судилище.
Enigmatic lady писал(а):

заклик до вбивства дітей теж.

Ми десь не порозумілись. В четверте пишу - я не закликала вбивати дітей. Знайдіть це мені, може я в безпам'ятстві була я тут не причем
Enigmatic lady писал(а):

То особисто ваша илюзія, ніколи такого не було. Більшого фашизму ніж в москві немає мабуть ніде

Знову щось не так.. що вони там фашики, то я не спорю, підтримую! В мене було про то, що то МИ наївняки були, більшість українців вважали їх нормальними, один народ, ніколи не нападуть...
Lulya писал(а):

Тут мені писали, що не треба дітей орковських примішувати, і вину батьків на них перекладати.
Ось вам. Мамашка сама вирядила своє чадо в двухсотий вантаж, і пишається стоїть на параді ты шо того??? ржу нимагу

Цей діалог і подальший був мною і ще деким сприйнятий саме так.
Enigmatic lady писал(а):

Цей діалог і подальший був мною і ще деким сприйнятий саме так.

Тобто не закликала до вбивств кацапських дітей.. добре, що вияснилось.

Моя громада в жалобі. Стало відомо, що 8 травня загинув в Азовсталі наш земляк, молодий хлопець. Для мене він герой. А не якийсь мужик, який в раші за слово МИР отримав стусанів і штрафи, чи посидів на лавці з рафаелками. Хай ними пишаються свідомі расіяни. Мене не цікавлять їхні діти, я вмиваюсь сльозами від фото вище, де дитина з Краматорська без ніг залишилась.
Мабуть ті що самі були під обстрілами та бомбами, по іншому все відчувають та сприймають. Я зараз в Ізраілі, слава Богу вже не ховаюсь під стіл коли летить літак. Тут багато з раші новеньких, дуже адекватні тому що тікали від режиму. Але я все одно не стримуюсь, обличчя би їм отгризла би, адекватні вони чи ні, жінкам та дітям також. Я так и говорю - я з Харкова, в мене довідка є, мені все можна. Я хоч не з Бучі та не з Маріуполя, але я знаю, що таке гради в 500 метрах від будинку и що таке коли летить літак тебе бомбити. А 2 березня мене, мого чоловіка, мого брата та невістку, нашіх друзів та котів такий руський льотчик ледь не вбив - вночі він кинув аівабомбу на мирне селище Яковлівка під Харковом. Я знаю як падає бомба в 300 метрах від тебе. Треба щоб було рота розчинено, інакше контузить. 300 метрів від будинка та далі ще метрів на 500-700 нічого вже не було, усі будинки потрощені. 2 березня у нас другий день народження. А вчора дивилась відео як наші звільняли селище біля моєї дачі. Я впевнена що деревяний будиночок що побудував 50 років тому мой дідусь, радянський льотчик, що приїхав до Харкова з Москви, вже розчавили руські танки. От я би теж взяла до рук зброю, як наші хлопці на відео. Ненавиджу. Батько виїздив з окупації з під Харкова, вони гатили по мирних автівках. А селища там вже всі поразграбували, вивезли все, у родичів машину не змогли завести та спалили. Не знаю як там у батька на дачі, мабуть теж все познищували. Но це неважливо, важливо моя родина усі живі.Хоча нас розкидало по світу, я не знаю коли побачу чоловіка, батьків сестру, друзів, а кішку мабуть вже і не побачу, вона дуже-дуже старенька. А орхі мої та інші квіточки всі вже померли. Коли стало відомо про Бучу, я ввечері у темряві сиділа на пляжі в Тель Авіві, дуже плакала та хотіла іти до моря, щоб вже не вийти, я не розуміла як далі жити. А батько ще був тоді в окупації, та вони вже починали ходити по будинках. Я би сама вбивала, чесно. За все це. Я з Харкова, в мене справка є.
Поблагодарили(17): inn@, KSUHA, LiAnchik, Олёна, Lulya, Lilusa, letala, Knopka, mashe, Викторикс, Stepa, Juli-13, Lana5, Miralissa, Borik911, Helenna, Ник@
jadd
Читаю і ридаю. Відчуваю те саме. Я не сама.
А то мене тут токсичною обізвали.. сиділа вчора соромилась сама себе, наче я якась хвора та заразна. Не довго, правда, соромилась. Рівно до чергової новини з фронту, а далі знову - ненавиджу їх всіх!
Дякую, що написала.
Поблагодарили(2): KSUHA, ТаняК
Часовой пояс: GMT + 3