Овуляшки он-лайн

все о планировании, зачатии, беременности, родах и детях

... Ушла в себя... Вышла из себя... Была не в себе... Пришла в себя... Зашибись находилась...
Автор
Ось і кінець цього жахливого року...Для мене він пройшов неначе уві сні, дуже моторошному, від якого хочеться прокинутися, а не можна((
Настрою немає ніякого.Моя бабуся знову потрапила у лікарню, свята проведе там, то ж не до веселощів. Ситуація один в один як до початку війни - тоді вона теж потрапила з мікроінсультом у лікарню, її не долікували, бо почалося повномасштабне вторгнення, окупація на безкінечних два з половиною місяці...Тоді я божеволіла від переживань та просила Бога про одне - тільки не зараз, тільки не так...Тепер знову прошу - не так, не так, не зараз! Ця клята війна не дає можливості бачитися і їздити до неї часто((

Але треба шукати якийсь позитив на порозі нового року і я його знайшла: дякувати Богові і нашій неймовірній державі, усім енергетикам країни - сьогодні ми зі світлом!Вони виконали свою обіцянку! Ще вчора його було лише дві години на добу, а сьогодні воно є у повному обсязі!!!Таке незвичне відчуття, скажу я вам...забуте...Мирославчик цілий день ходить і дивується, не вірить власним очам))То мучив нас питаннями "коли вже ввімкнуть електрику?", а тепер допитується "а чому це її не вимикають?"))
Коротше, хто про що, а я про світло, бо це болюча тема для мого міста.

Знову були обстріли, знову загинули люди...Наразі я більше за все переживаю за людей.Усе інше відбудуємо і повернемо, а от людей шкода((
Так хочеться хоч на одну ніч розслабитися і не думати про всі ці жахи.Але в мене не виходить((

Плани...які там можуть бути плани?Усе весь час летить шкереберть. Тому лише два бажання - перемоги найближчим часом та нехай усі будуть живі та здорові!Господи, збережи нас, українців, як людей, як націю.Ми на це заслуговуємо!З прийдешніми святами!!!

Для історії: цьогоріч святкуємо не всією родиною.Старший син уже дорослий, так незвично...Але на фоні усіх подій ця незвичність не лякає, вона приємна - я мама дорослого підлітка🥰🤗
Поблагодарили(6): Carmella, Олёна, Оксана!!!, Викторикс, Enigmatic lady, Helenna
Нас знову кляті москалі "вітають" всем пипец грущу рыдаю Ні, це не люди...
Поблагодарили(2): Carmella, KSUHA
Спойлер:

Початок нового року вийшов жахливим. Господи, нехай на цьому все погане скінчиться...будь ласка...
Поблагодарили(12): Carmella, irkan, oksana1982, KSUHA, Олёна, Оксана!!!, Juli-13, Enigmatic lady, Helenna, ElenCH, sweetmama, Sovushka.
Як же мені не вистачає ось таких от тихих, спокійних днів, сповнених простими речами. Як мало для щастя мені зараз потрібно: якимось чудом не вимкнули світло(жодного!разу!за день!!!), я встигла переробити усі домашні справи, а потім ми зустрілися з подружкою, сходили у кафе, наспілкувалися, діти награлися...І при цьому жодної сирени тривоги!!! Яке ж це щастя насправді - просто жити, без усіх цих обмежень і страху. Так не хочеться повертатися до суворої реальності, нехай так буде завжди🙏🙏🙏

А ще я дуже змінилася.Поки що не можу пояснити що саме стало переломним моментом, але я стала іншою, набагато сильнішою. Зникли всі панічні атаки, я навчилася дуже швидко себе витягати з депресії та відчуття відчаю. Я все ще не можу щось планувати, у мене зв'язані руки, але я більше не пручаюся: на все воля Божа...

Останній ворожий обстріл приніс моєму місту багато збитків та шкоди.Дуже жаль майно, людей, психіку. У кожного, хто постраждав - своя дивовижна історія, своє чудо, що врятувало життя. Хіба ж від такого можна самотужки захиститися?Ні, тільки довіритися вищим силам і продовжувати жити. Мене тут запитали нещодавно чи планую я кудись виїхати, подалі від усього цього жахіття.Так от: ні. Не бачу сенсу. Усі ці історії про те, як сім'я втекла з Нікополя і зняла квартиру в Дніпрі, а через тиждень у той будинок прилетіло, про ще одну сім'ю, яка потрапила в аварію, їдучи за кордон, або про біженку, у якої дитинка випала з вікна у Польщі - усе це про те, що від долі не втечеш. Звичайно, якщо завтра наше місто буде під загрозою наступу або артобстрілу - я поїду, бо це питання самозбереження. А так... Але разом з цим, у мене є внутрішнє відчуття, що все буде добре. Не можу його нічим підтвердити або пояснити, але воно є. На цьому і стою.
Спойлер:
Поблагодарили(10): Carmella, oksana1982, rudi, KSUHA, annika, Олёна, Оксана!!!, Викторикс, Enigmatic lady, sweetmama
Якщо коротко про те, як проходять мої будні:
Пізно ввечері, стомлена, ледве доповзаю до ліжка.Потім дивлюся на свої руки і розумію, що лак треба вже перефарбувати. Махаю рукою, мовляв, ні, тільки не сьогодні.Завтра обов'язково.Потім пригадую в які "веселі" часи живу і ...йду наводити марафет))В голові одна думка: можливо знову буде обстріл вночі, хто знає куди воно прилетить і чи настане те завтра...Мене знайдуть, а нігті не пофарбовані!!!Ганьба))І сміх, і гріх. Але мотивація "залізна"))Ось так і живемо.
Дякувати Богу, живі. Хоча ці нелюди щоночі роблять усе, щоб нас не стало.Які ж вони нікчемні та дурні.
Спойлер:
Поблагодарили(9): oksana1982, inn@, Олёна, Оксана!!!, Викторикс, Juli-13, Enigmatic lady, ТаняК, sweetmama
Нарешті той дурнуватий 2023й рік закінчився.Він був страшним і нищівним у всіх сенсах.Я його такими словами і проводжала - котися під три чорти!
На самому початку року померла моя бабуся.Потім почалися масовані атаки нонстопом.Потім дві важкі операції, зненацька, я не була готова. Тільки трохи відійшла - на горизонті замаячила ще одна операція...Поки що відклали. 30 грудня, готуюся до НР і радію, що рік закінчується і що все погане згине разом з ним. І тут бац - зламала ногу...Знову усі плани зламані вщент...Вірите, я вже потім години рахувала, щоб спровадити його.
Але ті кляті рабсіяни відновили свої масовані удари.І знову оце погане липке відчуття...Як же це все дістало.Господи, зупини оце безглуздя будь ласочка...

Було й хороше.Мабуть.Повинно було бути.Син вступив до вузу.Діти вчаться.Ми живі. Але на фоні усього божевілля довкола якось усе сприймається не так як треба.Нема радості.Нема відчуття безпеки.Кудись зникла віра...Я замкнулася, майже ні з ким не спілкуюся.

Мабуть такий період.Сподіваюся.Інакше, виходить, я зламалася. А цього не треба допустити!!!
Нам терміново потрібна перемога.Одна на всіх!Хочу в новому році одного - миру!!! У світі, над головою, в душі! А ще ...здоров'я.Особисто мені не завадить.Нехай усі будуть здорові та живі!!!2024 й - не підведи!!!
Поблагодарили(7): rudi, inn@, LiAnchik, Олёна, Helenna, ТаняК, sweetmama
Часовой пояс: GMT + 3