Усім привіт , теж підбираю клініку . За останні два роки пять протоколів з нульовим результатом . Хотіли на власних ЯК але все марно , поїзд пішов

Прийняли рішення іти на ДЯ і що називається " змінити руку". Тут багато позитивних відгуків по Ісіді , пішли туди до Турбаніст . Перша зустріч , наче все в нормі , одразу сказала що тільки ДЯ , без варіантів, призначила купу аналізів . Насторожив другий візит , на якому вона не могла нічого згадати , і повторювала ті ж фрази . Але ми таки заповнили карту донора , зі слів СВ пошук донора до 4 тижнів - чекайте . Через тиждень ми телефонуємо , з заптанням про те як ідуть пошуки . Відповідь - чекайте ми зателефонуємо, ще через тиждень - те саме . Пройшло 4 тижні , жодного дзвінка. Я розумію що дальше немає змісту продовжувати . Даремна втрата часу, хоч плач . Не знаю можливо вона планує іти з Ісіди і таким чином діє , інакше і не зрозуміти . Ось така історія , куди рухатись далі незнаю . Думали про Надію , але немаю уявлення до кого , чи звернутись до Хаджіленко. Якщо є у кого свіжа інформація , буду вдячна за пораду
Усім добра !