Овуляшки он-лайн

все о планировании, зачатии, беременности, родах и детях

... Ушла в себя... Вышла из себя... Была не в себе... Пришла в себя... Зашибись находилась...
Автор

Девочки кто делал ЭКО в Надие в последнее время? сколько вам обошелся протокол? Были в Дахно - насчитали примерно 60 т. за короткий протокол с ИКСИ. Намного ли дороже будет в Надие?

Я робила ЄКО в Надії , смотря яка програма, я брала програму Перенос одного ембріона, вона коштує 63 000 грн., але я перед програмою пішла на день відкритих дверей, і там всім дають знижки, на дану програму 5%, це 3150 грн. У них якраз 14 липня день відкритих дверей.
Девочки, привет!
Вообщем, мой диагноз с иммунологическим бесплодием не подтвердился и слава Богу! Сдали повторно тест на совместимость и анализ крови и слизи на антисмермальные антитела. Второй тест на совместимость оказался замечательным, а анализы отрицательными, то есть антител нет.
Врач предложила пройти процедуру ВМИ (внутриматочная инсеминация) со стимуляцией. С 3 по 7 день принимала клостилбегид в дозировке 100 мг, а с 10 по 13 д.ц. колола мерионал 75 мг. Так же весь цикл мне нужно пить магникор и фолиевую кислоту. Кроме назначений врача заказала на iHerb витамин D, магний, цинк, Омегу, железо и витамин С. В результате у меня созрело аж 5 клеточек, которые готовы оплодотвориться и эндометрий шикарный и пышный.) Муж в шоке! Ну а я очень надеюсь, что хоть один человечек получится.
Так что, держите за меня кулачки! Очень надеюсь на положительный результат)))
Yulia_00 писал(а):

Я робила ЄКО в Надії , смотря яка програма, я брала програму Перенос одного ембріона, вона коштує 63 000 грн., але я перед програмою пішла на день відкритих дверей, і там всім дають знижки, на дану програму 5%, це 3150 грн. У них якраз 14 липня день відкритих дверей.

У кого из врачей проводили протокол ЭКО?все получилось?
Девочки, 2 ЭКО неудачных в Надие. Порекомендовали ИСИДУ к доктору Хажиленко. Есть отзывы?

добавлено спустя 1 минуту:

Annie2
Анна, а что это за тест на совместимость? Где его сдать можно?
Bonita1111
Я была у Хажиленко и достаточно много девочек с этого форума тоже у неё или были и уже есть результат, или сейчас у неё.
У меня удача с 3 попытки.

Единственное, готовься, что в Исиде сейчас политика переноса только одного эмбриона и Хажиленко ярый сторонник именно этого.

Переходи в темку Обсуждение ЭКО, там сейчас есть девочки, которые у неё.
[б]Виктори858585[/б] спасибки
Здравствуйте,девочки.Планирую ЭКО с NGS диагностикой может кто делал посоветуете где эмбриология на высоком уровне .Буду очень благодарна.
Oksana 07

Самая сильная эмбриология в Надии.
Розповідаю про свій досвід з 3ма лікарями клініки Надія, з 2015 по 2018рр, адже це допомагає іншим знайти свого лікаря.
1й протокол проводила ПЛАХОТНА О.В. Не можу сказати ні поганого, ні хорошого про лікаря. Косультації проводить дуже швидко (більше 5 хв разом з узд в мене не бувало), відповідає на запитання неохоче, в підібраному протоколі стимуляції і підтримки була впевнена, як і в результаті (еко по чоловічому фактору, мої аналізи були в нормі, вік 26 років, дослідження наших з чоловіком генотипів цілком в нормі). 1ша процедура завжди хвилююча, адже ще немає досвіду, не уявляєш як все відбувається, інформацію як підвищити шанси читаєш в інтернеті. І саме в цей день у мене виявились проблеми з травленням. Я страшенно перелякалась щоб це не стало причиною провалу з еко. На рецепції сказала що погано почуваюсь і просила попередню консультацію з лікарем, в чому мені відмовили. Точніше, мені мало що говорили окрім офіційного «готуйтесь до процедури на 2му поверсі» та «ви все оплатили?». Також прямо перед процедурою я дізналась, що мою лікарку буде заміняти хтось інший. Піднявшись в операційну - натрапила на медсестру, яка після папаверину сказала лягати і на мої запитання про лікаря відповідала, що мені краще лежати і не говорити. В кабінет зайшла світленька жінка в масці і я зрозуміла що вона лікар тільки по тому, вона що одразу приступила до процедури. Адже вона просто не представилась. Я почала її попереджати про свій стан, але вона відповіла що краще не хвилюватись і спокійно лежати під час процедури. Звичайно, я була дещо в паніці від того, що мій стан ігнорують і ніхто не зважає на запитання та хочуть просто пошвидше виконати свої обов’язки. Після процедури я полежала в палаті 10-15 хв, як прийшла медсестра з вимогою вставати і йти в сусідній кабінет до світлої лікарки (потім я дізналась що це МАСЛІЙ Ю.В.) Начитавшись в Неті, що для успіху потрібно полежати хоча б 30 хв я почала сперечатись з медсестрою на що та відповіла «лікар не буде вас чекати. Або йдете до неї в кабінет, або залишитесь без призначень». З того як повільно і обережно я добиралась до сусіднього кабінету , де за столом сиділа Маслій Ю.В. вона тільки посміювалась. Досі не розумію, невже їй так було важливо, щоб саме до неї підходили?! Чому якщо поспішала, не могла залишити розписаний листочок біля мого ліжка і назвати 3 препарати для підтримки. Сподіваюсь до власних пацієнтів вона ставиться з більшою уважністю і сприятливістю.

добавлено спустя 58 секунд:

Розповідаю про свій досвід з 3ма лікарями клініки Надія, з 2015 по 2018рр, адже це допомагає іншим знайти свого лікаря.
Мій 2й лікар СУДОМА І.О. провела другий кріо-протокол та 3-й довгий разом зі стимуляцією. На консультаціях підкреслено вічлива, на всі запитання доброзичливо відповідала. Вона вдало підібрала гормональну підтримку 2го протоколу в природньому циклі. Ембріончик прижився, але на 7му тижні сталась ЗВ. 3-й протокол був жахливим. Після стимуляції яєшників , ендометрій не ріс. Я не розуміла в чому справа, в звичайних циклах у мене було все гаразд з ендометрієм, також ще раніше перевіряла ендометрій гістероскопією – все добре. І.О. виписувавала мені ударні дози гормонів. Це було дуже затратно як матеріально, так і для здоров’я (потім бвиявилась мультифолікулярна структура яєшників, хоча всі роки проходила узд – завжди було все в нормі).3-тя спроба Еко була невдалою. Вже потім я дізналась, що при стумуляції яєшників важко одразу наростити ендометрій, адже за це відповідають зовсім різні гормони. І доречніше розділяти ці етапи. Також мені не сподобалось, що лікар (на мою думку) не аналізувала мої попередні спроби, не шукала причину невдач., адже на консультаціях доводилось їй часто нагадувати, які спроби були раніше і який протокол я проходжу зараз.

добавлено спустя 58 секунд:

Борисов Максим Вікторович – третій лікар, до якого я звернулась в клініці Надія. І єдине про що я жалкую, що одразу не потрапила до нього. Цей лікар вболівав за результат, не формально, а просто по-людськи. А найважливіше - його уважність і компетентність! Він проаналізував попередні спроби,навідміну від інших лікарів, запропонував варіант доімплантаційного гететичного дослідження бластоцист, щоб вберегти моральне і фізичне здоров'я жінки,(до того в мене були 2 невдалі спроби і 1на завмерла вагітність у тій же клініці), пропонував розділити етап стимулювання яєшників і підготовки до підсадки для кращого результату (раніше були проблеми зі стандартними протоколами які мені прописували) О, якби я про це знала раніше!! Стільки б душевних травм можна було б уникнути! Я вже не кажу, скільки б
здоров’я, часу і грошей можна було б зберегти! Що мене здивувало, Максим Вікторович навіть підготувався перед конкультацією і знав скільки у нас заморожених крихіток залишилось! Він розписав нам три варіанти дій, кожну пояснив: скільки займає часу, коштів, яка послідовність дій. Нашу сніжинку ми підсадили і ще не знаємо результату. Але я точно знаю, що мій лікар зробив все що міг! Дуже вдячна йому за його уважність, компетентність, старанність і просто людське ставлення!Якщо ви звертаєтесь в Надію - то рекомендую саме до Борисова М.В.
Поблагодарили(1): Djevana
KateLy писал(а):

світленька жінка в масці і я зрозуміла що вона лікар тільки по тому, вона що одразу приступила до процедури. Адже вона просто не представилась.

А вы что ни разу не видели своего доктора, раз не узнали её, ваши отзывы смахивает на отзыв конкурента ржу нимагуВсё везде и во всем плохо,ах, да, у всех врачей все плохо ржу нимагуОбычно если все плохо меняют клинику, подумайте.
Julia_2017 писал(а):

KateLy писал(а):

світленька жінка в масці і я зрозуміла що вона лікар тільки по тому, вона що одразу приступила до процедури. Адже вона просто не представилась.

А вы что ни разу не видели своего доктора, раз не узнали её, ваши отзывы смахивает на отзыв конкурента ржу нимагуВсё везде и во всем плохо,ах, да, у всех врачей все плохо ржу нимагуОбычно если все плохо меняют клинику, подумайте.

Так на переносе была не Плохотная, а совсем другой,не знакомый доктор чет засмущалась я

добавлено спустя 1 минуту:

KateLy писал(а):

Нашу сніжинку ми підсадили і ще не знаємо результату.

Пускай в этот раз все получится и родится здоровый карапуз.
KateLy
Надеюсь у вас получилось))))
Lana30 писал(а):

KateLy
Надеюсь у вас получилось))))

Девочки , все получилось у Капустина!)

Надеюсь, что беременность пройдёт хорошо 😌 уже был первый скрининг, пока все ок

Немного расскажу впечатления , может кому поможет

Капустин врач не очень разговорчивый, у него практически живая очередь, поэтому если к нему соберётесь будьте готовы седеть под кабинетом от 10 до 30 мин , но это того стоит !)

Индивидуальный подход к каждому, помнит все, даже можете не сомневаться в его назначениях и не накручивайте себя зря !

Из 17 эмбрионов , дожило до 5 дня 11, делали пгд 10, без поломок 7
Подсаживали 2ух, 1 прижился

Желаю все удачи и достижения своей самой заветной цели 🎯
Два года безутешных попыток забеременеть в нашем городе, наш врач гинеколог посоветовала нам врача Котлик В.В.,и мы сразу обратились за помощью к нему, и не пожалели...С первой попытки мы забеременнели ,нашему счастью небыли пределами, потом узнали что у нас двойное счастье.Сейчас у нас прекрасная улыбающаяся маме с папой королевская двойня!!!Спасибо Огромное Котлик В.В. за такое Счастье быть мамой и папой))Клиника Мать и дитя на левом берегу в Киеве
Всем привет. Хочу рекомендовать клинику "Матери", доктор Берестовой Олег Александрович.
Всем добрый день!

Уже было 3 неудачных попытки. Решила поменять врача и сейчас думаю выбрать между двумя репродуктологами: Сербин Андрей Владимирович (Клиника Дахно) и Турбанист Светлана Викторовна (Исида). Пожалуйста, если у кого есть хоть какие-то положительные или негативные попытки эко с этими врачами, прошу поделиться?) или посоветуйте кого выбрать)
Nastya9954
Зайди в тему " обсуждение Эко" , там девочки, которые сейчас в протоколе,
активно общаются. Раньше на слуху чаще была Исида и Трубанист, клиника Дахно реже встречается.
Усім привіт , теж підбираю клініку . За останні два роки пять протоколів з нульовим результатом . Хотіли на власних ЯК але все марно , поїзд пішов грущу Прийняли рішення іти на ДЯ і що називається " змінити руку". Тут багато позитивних відгуків по Ісіді , пішли туди до Турбаніст . Перша зустріч , наче все в нормі , одразу сказала що тільки ДЯ , без варіантів, призначила купу аналізів . Насторожив другий візит , на якому вона не могла нічого згадати , і повторювала ті ж фрази . Але ми таки заповнили карту донора , зі слів СВ пошук донора до 4 тижнів - чекайте . Через тиждень ми телефонуємо , з заптанням про те як ідуть пошуки . Відповідь - чекайте ми зателефонуємо, ще через тиждень - те саме . Пройшло 4 тижні , жодного дзвінка. Я розумію що дальше немає змісту продовжувати . Даремна втрата часу, хоч плач . Не знаю можливо вона планує іти з Ісіди і таким чином діє , інакше і не зрозуміти . Ось така історія , куди рухатись далі незнаю . Думали про Надію , але немаю уявлення до кого , чи звернутись до Хаджіленко. Якщо є у кого свіжа інформація , буду вдячна за пораду улыбаюсь
Усім добра !
Ніка
спробуйте Надію, я лікуюсь у Маслій Ю.В., вона мені дуже подобається і як лікар і як людина, багато хто пише що вонанебагатослівна, але поки в моєму випадку все пояснювала і "розжовувала", і завжди можно зателефонувати - знаходить час відповісти, відкриває карту і пам'ятає які були призначення.
Ще нещодавно буда на останньому дні відкритих дверей і виступав ще інший репродуктолог Борисов М.В. теж мені сподобався.
Анютка1982 писал(а):

Ніка
спробуйте Надію, я лікуюсь у Маслій Ю.В., вона мені дуже подобається і як лікар і як людина, багато хто пише що вонанебагатослівна, але поки в моєму випадку все пояснювала і "розжовувала", і завжди можно зателефонувати - знаходить час відповісти, відкриває карту і пам'ятає які були призначення.
Ще нещодавно буда на останньому дні відкритих дверей і виступав ще інший репродуктолог Борисов М.В. теж мені сподобався.

Дякую за пораду, В Надії теж така тема що підсвдка лише одного ембріончика?
Ніка писал(а):

Анютка1982 писал(а):

Ніка

от як раз на останньому дні відкритих дверей дуже обговорювалась така тема, що багато хто бажає 2 ембріони, адже більше шансів на успіх імплантуватися хоча б одному, а не тому що сім'я дуже бажає двійню, і в них в клініці застосовується методика двійного переносу, приміром один ембріон на 5 день і один ембріон на 6 день, таким чином більше шансів на успішну імплантацію, і уникають багатоплідної вагітності ( якщо я правильно зрозуміла)
В Надии даже мне предлагали вариант с двумя 3х-дневками или одной 5-тидневкой. Две пятидневки тоже переносят, это нормальная практика. У меня просто противопоказания для двойни, т к КС было, да и мы хотели одного малыша)
Поблагодарили(1): Ніка
Ніка писал(а):

Всем советуют делать перенос одного эмбриона. Говорят о рисках. Но, если пациент просит о переносе двоих эмбрионов, при этом нет прямых противопоказаний, сделают перенос двоих эмбрионов.
Мне первый раз переносили два эмбриона. Родила дочку.
Второз раз уже после КС, тоже переносили двоих. Пролёт был.
Мой врач БАРАНЕНКО.
Поблагодарили(1): Ніка
Анютка1982 писал(а):

Ніка писал(а):

Анютка1982 писал(а):

Ніка

от як раз на останньому дні відкритих дверей дуже обговорювалась така тема, що багато хто бажає 2 ембріони, адже більше шансів на успіх імплантуватися хоча б одному, а не тому що сім'я дуже бажає двійню, і в них в клініці застосовується методика двійного переносу, приміром один ембріон на 5 день і один ембріон на 6 день, таким чином більше шансів на успішну імплантацію, і уникають багатоплідної вагітності ( якщо я правильно зрозуміла)

Дякую !!!! це дуже важлива інформація так дерать В Ісіді переносять лише один, і це такий стрьом, шанси менші . Мені так здається , що якщо ще одна невдача з ДЯ, більше піднятись не зможу грущу

добавлено спустя 5 минут:

Lissi писал(а):

В Надии даже мне предлагали вариант с двумя 3х-дневками или одной 5-тидневкой. Две пятидневки тоже переносят, это нормальная практика. У меня просто противопоказания для двойни, т к КС было, да и мы хотели одного малыша)

У мене теж протипокази для двійні, але погодитись на один теж неможу , морально незможу повторити, пять попередніх протоколів вимотали всю душу
Ніка писал(а):

У мене теж протипокази для двійні

смотря какие противопоказания! Двойня - это всегда больший риск, нужно же не только заБ, но и выносить.
Поблагодарили(1): Li_Za
улыбаюсь Привет девченочки! Я новенькая. от сердца и почек дарю вам розочку Мы с мужем пытаемся забеременеть уже 8 лет. Три раза проходили обследование и лечение, по большей части мужа. Меня обследовали и рентген проходимости маточных труб (тот ещё ад) Мои гормоны подправляли совсем чуть чуть. Делали инсиминацию после небольшой стимуляции. И безрезультатно я тут не причем Этой весной моя гинеколог на УЗИ обнаружила эндометриоз. Пролечили. Решились на эко. Хотела спросить может кто-то знает что-то про клинику IGR и доктора Котлик Юлию? Буду очень благодарена за ответы! Желаю всем долгожданных деток!
Девчонки!Нужны отзывы о репродуктологе Капустин Э.В. ИГР. Может кто был у него на приеме? отзовитесь я тут не причем
Ирина_2019 писал(а):

улыбаюсь Привет девченочки! Я новенькая. от сердца и почек дарю вам розочку Мы с мужем пытаемся забеременеть уже 8 лет. Три раза проходили обследование и лечение, по большей части мужа. Меня обследовали и рентген проходимости маточных труб (тот ещё ад) Мои гормоны подправляли совсем чуть чуть. Делали инсиминацию после небольшой стимуляции. И безрезультатно я тут не причем Этой весной моя гинеколог на УЗИ обнаружила эндометриоз. Пролечили. Решились на эко. Хотела спросить может кто-то знает что-то про клинику IGR и доктора Котлик Юлию? Буду очень благодарена за ответы! Желаю всем долгожданных деток!

Привет я тоже новенькая здесь. Вчера прошла первая моя подсадка и жду чуда,делала ее у Котлик Юлии в ИГР. Главное не волнуйтесь, сама вначале очень нервничала. Эту клинику нам посоветовала гинеколог из Андроцентра, как сказала что здесь очень хорошие эмбриологи поэтому мы и там.
Лина_2019 писал(а):

Девчонки!Нужны отзывы о репродуктологе Капустин Э.В. ИГР. Может кто был у него на приеме? отзовитесь

Когда то о Капустине было много хвалебных отзывов. Сейчас он немного "зазвездился"
Были и мы один протокол у него.
Elenchik
А можете написать подробнее, что вы имеете ввиду под "зазвездился"? я вот тоже нахожу о нем только старые отзывы..новых нет. Я сейчас у него начинаю путь ЭКО, не нравится мне что он ничего не объясняет, спрошу-скажет, нет-промолчит.
Часовой пояс: GMT + 3