Овуляшки он-лайн

все о планировании, зачатии, беременности, родах и детях

... Ушла в себя... Вышла из себя... Была не в себе... Пришла в себя... Зашибись находилась...
Автор
одним ангелочком на небе стало больше
Царствие небесное маме и сыночку... рыдаю рыдаю рыдаю

Все в жизни возвращается бумерангом. Думаю, что эти "врачи" ответят за халатность и бесчеловечность, если не перед судом, то перед Господом!!!
yulechka_krasavica писал(а):

Царствие небесное маме и сыночку... рыдаю рыдаю рыдаю

В

Дякую всім за співчуття....
рыдаю рыдаю рыдаю рыдаю рыдаю
Царствие небесное маме c сыночком.
Очень хочеться, что б врачи ответили за такую... не подберу слов - мерзость и подлость по отношению к людям... рыдаю рыдаю рыдаю
Какой ужас!Как так можно?!Две человеческие жизни угробили! у меня ПМС Царствие небесное маме и сыночку!!!
Страшно... больно... очень больно читать такое и понимать что есть такие НЕЛЮДИ... НЕДОврачи... БОГ им судья... Царствие небесное мамочке и малышу... пусть земля им будет пухом... рыдаю рыдаю рыдаю
Это ужасная трагедия. Самое страшное , что такие горе-врачи остаются без наказания и продолжают работать.
какой ужас!!! слёзы текут... рыдаю рыдаю рыдаю пусть мамочка с сыночком там встретится и им будет хорошо вместе....... рыдаю рыдаю рыдаю
рыдаю рыдаю рыдаю капец рыдаю
Какое горе, какая потеря для семьи рыдаю рыдаю рыдаю
Пусть земля будет пухом маме и сыночку.
А врачи за свое ответят перед Богом.
Такое безнаказанным не остается.
ХристинкаВ писал(а):

Антончик помер сьогодні вночі...

плачу..... (((( так страшно...
Царствие небесное.. Маме и сыну..

добавлено спустя 2 минуты:

Marisha27 писал(а):

А врачи за свое ответят перед Богом.
Такое безнаказанным не остается.

уверенна в этом. Такое НЕ должно оставаться безнаказанным
рыдаю рыдаю рыдаю
Царствие небесное маме и сыночку
какой ужас! рыдаю рыдаю рыдаю рыдаю рыдаю
рыдаю рыдаю рыдаю рыдаю рыдаю
Дай Бог вам сил пережыть такое горе.
Навіщо вагітних жінок лякати такими історіями. Я сама народила рік тому в міському роддомі- на роди потрібно йти з впевненістю, що все буде добре. І куди ж іти тепер жінкам народжувати, якщо там усе так "погано". Вдома з чоловіком - тоді тим більше шансів вижити, якщо є ускладнення не буде.
Я дуже співчуваю родині померлих. Але хочу сказати таке:
Дуже багато людей з Франківська вже знають про цю історію. Просто відомо, що вини лікарів немає. Вони робили, що могли. А жінка була хвора і приховала це. Це ж навіть із самої статті зрозуміло.
Хочу звернутися до решти жінок: будьте щирими з лікарями, серьозно ставтеся до вагітності - від цього залежить ваше здоров'я і здоров'я дитинки.
simaell писал(а):

Я дуже співчуваю родині померлих. Але хочу сказати таке:
Дуже багато людей з Франківська вже знають про цю історію. Просто відомо, що вини лікарів немає. Вони робили, що могли. А жінка була хвора і приховала це. Це ж навіть із самої статті зрозуміло.

1)Вина лікарів є. Протилежного ще не довели, слідство триває.Я знаю, що нічого їм не буде. Сестру я цим не верну, але лікарям буде наука, та й жінки будуть уважніше вибирати до кого йти.

2)Лікарі нічого не зробили, щоб не довести до такого, а тепер спихають це один на одного. Просто їм всім було наплювати!!!

3) Моя сестра НЕ БУЛА ХВОРА І НІЧОГО НЕ ПРИХОВУВАЛА. А що вам зі статті зрозуміло, я не знаю.
Так-так,почалось..На покійну жінку всіх псів би повісили. Невже важко хоча б промовчати,я вже не кажу про признаття вини..
Продовження теми лікарі-вбивці.
Після смерті Ярини управлінням охорони здоров’я створена комісія, яка повинна розслідувати випадок смерті і дати висновки. Ми добре розуміємо, що Ярини ми вже не повернемо, але хочемо попередити наступні смерті невинних жертв. Ми зустрічалися з комісією, що розслідує причину смерті але висновки комісії викликають в нас подив і здивування. Ми так і не змогли отримати переконливої відповіді на такі наші питання:
1. Чому в міському пологовому будинку не проведено стимуляцію родів? Чому дитина в утробі матері була без водів більше доби? Чому інструкція міністерства охорони здоров’я, яка передбачає не проводити стимуляцію родів продовжує дальше існувати, фактично злочинна інструкція?
2. Чому Ярина була переведена для лікування в обласний перинатальний центр і знаходилась у відділі реанімації поряд з важкими грипозними хворими, що там лікувалис, протягом 5 днів? Навіть не медики розуміють, щоб вберегтись від грипу потрібна ізоляція. Хіба не можна було це зробити, враховуючи різко ослаблений стан Ярини після пологів?
3. Яка була потреба переводити Ярину в обласну лікарню 21.01? Сказали, що на гемодіаліз. Переведена в одному тільки халаті, без одягу. Перевели тільки для того, щоб зробити там аналізи і сказати, що гемодіаліз не потрібен. Хіба не можна було взяти аналізи в перинатальному центрі і відвезти в обласну лікарню? Вже вечором температура в Ярини була під сорок. Зробили рентген. Запалення легень. І тільки в неділю 21.01 ї переводять в реанімацію перинатального центру. Дві доби перебування в ОКЛ не проводиться лікування вже діагностовано пневмонії. Причому перевод назад проводили своїм ходом, тобто як в обласну лікарню так і назад не по-людськи.
4. Чому при переводі Ярини назад в реанімацію обласного перинатального центру(23.01) лікарі заперечили запалення легень і знову 2 дні фактично його не лікували? На прохання викликати спеціаліста-пульмонолога відгризалися – не вчіть нас лікувати. Викликали пульмонолога вже ввечері 25.01, коли на рентгені легень вже майже не було – згоріли.
Тобто лікування повноцінне пневмонії у Ярини після встановлення діагнозу (в обласній лікарні) почали тільки на 5 добу. Хіба мала Ярина хоча б один шанс на життя при такому догляді і лікуванні? Хіба це медицина.
Я все це пишу тільки для того, щоб застерегти інших, щоб люди знали про таку медицину.
P.S. Прохання до модераторів і адміністраторів не видаляти цю історію. Хай люди знають.
вечная память мамочке и сыночку! рыдаю рыдаю рыдаю
Ужастная история! Вечная память и земля пухом!!!!
simaell
Я не очень верю, что Вы это прочитаете,
Но мне кажется, что это пишет кто-то из коллектива врачей этого самого рд. Сразу начинается "Врачи не виноваты, это она скрывала, это она не хотела. Это она сама виновата. Зачем такие истории рассказывать?"

За тем, чтобы таких историй было меньше, и чтобы те кто виновен не остались безнаказанными, а остальные задумались. Ведь не сделать кесарево, в данном случае (на мой не врачебный взгляд) - это даже не преступная халатность - это уже фактически убийство.

Соболезнования родным грущу
Это очень страшно грущу грущу грущу
Девочки, я плачу... рыдаю рыдаю рыдаю как же так!!! как?? у нас тут тоже есть печальные истории и "никогда" по вине врачей, всегда виноваты мамочки, что скрыли утаили итд... надо же быть такими уродами!!! Да Бог им судья! Но должен быть и человеческий законный суд!!! таки люди не должны принимать роды, ведь они е-ое дают ЖИЗНЬ деткам и радость мамочкам... а получается все наоборот...

Читала и ужасалась... Как мучалась мамочка... Вечная ей память и пусть они с сыночком встретятся там на небе... Пусть земля им будет пухом... рыдаю рыдаю рыдаю
Вчора дізналася про новшества в нашому пологовому. Минулого тижня моя знайома родила. Приїхали в пологовий, а їм кажуть " в нас тут така історія трапилася, ви краще зразу на кесарське йдіть"...!!!!!!!! І вони, знаючи ,що в нас трапилося, звичайно погодилися, хоча показів до кесарського не було!!!!!! Лікарі замість того, щоб зробити висновки , почали круто заробляти. Планове кесарське в нас о-го-го скільки коштує....
Black_inka писал(а):

simaell
Я не очень верю, что Вы это прочитаете,
Но мне кажется, что это пишет кто-то из коллектива врачей этого самого рд. Сразу начинается "Врачи не виноваты, это она скрывала, это она не хотела. Это она сама виновата. Зачем такие истории рассказывать?"

За тем, чтобы таких историй было меньше, и чтобы те кто виновен не остались безнаказанными, а остальные задумались. Ведь не сделать кесарево, в данном случае (на мой не врачебный взгляд) - это даже не преступная халатность - это уже фактически убийство.

Соболезнования родным грущу

Я не із колектива. Я навіть не лікар, хоча цікавлюся цим. Я звичайна мама. І тільки дякуючи професійності лікарки Чумак моя донечка скоро святкуватиме свій перший рочок. Якби не ці "ЛІКАРІ-ВБИВЦІ" наші парки були би пусті, а дитячий сміх ви чули би тільки по телевізору. А завдяки цій публікації, моїй знайомій лікарі взагалі боялися і вагалися назначити адекватне лікування за протоколом!, щоб випадково схиблені родичі не кинулися до газети писати чергову скаргу. Її чоловік був дуже злий на автора цієї статті. Може і йому подати позов на ПИСАКУ-ВБИВЦЮ? І скільки тепер людей повинно заплатити своїм життям і здоров'ям ради того щоб хтось потішав своє вражене самолюбство, нерозуміючи елементарного – лікарі теж люди, а не боги!

"Ведь не сделать кесарево, в данном случае (на мой не врачебный взгляд) - это даже не преступная халатность - это уже фактически убийство."
А ви там були?По моєму на мій теж не лікарський погляд робити кесареве при температурі 40 - це дурниця. А без вод моя знайома була більше 12 годин і народила здорову дитину. Взагалі ніхто не стимулює роди тільки тому що відійшли води. Повинні ще й бути перейми і достатнє відкриття. Води захищають плід від інфекції, але не так зовнішньої, як внутрішньої. Тому я і зробила висновок, що жінка вже була хвора і їй потрібно було лише! 24 години ( це небагато), для того щоб виникло зараження причому настільки сильне, що призвело до інтоксикації та температури. Якщо інфекція іде від враженої плаценти страждають в першу чергу матка та яйники, а не легені - це ж логічно. Наприклад грип має інкубаційний період 3 дні. Тобто людина може заразитися і тільки через 3 дні в неї підніметься температура. Минулого року усі масово (в тому числі і рожениці) хворіли на свинячий грип, і були летальні випадки ( смерть траплялася через 7 днів після появи симптомів - телевізор же всі дивилися). Але ж ніхто в цьому лікарів не звинувачував. Казали невідома інфекція (в нас в Україні навіть не було бази для того щоб її ідентифікувати). Зараз в новинах часто говорять про якийсь дивний тернопільський грип, який мутував із H1N1. Я сама пів року тому перехворіла грипом (не хворіла 12 років!). Ледве відійшла. Годуюча мама, а прийшлось пити сильні антибіотики і те аж на 7 день спала температура. Просто такі зараз супер-інфекції, а організми жінок вагтних, рожениць чи годуючих дуже ослаблені, а особливо якщо є ще якісь хронічні інфекції.

добавлено спустя 6 минут:

ХристинкаВ писал(а):

Вчора дізналася про новшества в нашому пологовому. Минулого тижня моя знайома родила. Приїхали в пологовий, а їм кажуть " в нас тут така історія трапилася, ви краще зразу на кесарське йдіть"...!!!!!!!! І вони, знаючи ,що в нас трапилося, звичайно погодилися, хоча показів до кесарського не було!!!!!! Лікарі замість того, щоб зробити висновки , почали круто заробляти. Планове кесарське в нас о-го-го скільки коштує....

+1. В тому той справа. У Польщі, наприклад, давно практикують кесарське без зайвих запитань, ріжуть усіх. Я наприклад не дуже хочу з другою дитиною іти на кесарське, але тепер змушена дякуючи ПРАВДИВОМУ ПЕРУ АВТОРА.
В середу відбулося заключне засідання мед комісії облздраву, яка розглядала питання халатності лікарів. За рішення цієї комісії, лікарі ВИННІ в тому, що НЕправильно вибрали тактику ведення пологів, НЕ врахували ризики, НЕ порадилися зі спеціалістами, НЕ догледіли. А в результаті моя сестра та її дитинка померли. За рішенням цієї ж комісії всьому цьому можна було б запобігти, якби лікарі виконували свій прямий обовязок - РЯТУВАТИ ЛЮДЕЙ. На жаль вони далекі від цього...

Я нічого не видумала, нікого просто так не звинувачую. Мої слова- це факти, які підтверджені висновками комісії.

Найдивніше в цьому те, що один з членів комісії звинуватив мене. Виявляється я мала більш настійливо пробиватися на партнерські пологи. І тоді цього б не сталося. А якщо жінка не має партнера на пологах, то не треба до неї дивитися???? Я що мала ногами двері вибивати???

Я не заперечую, що названі лікарі щось таки знають, багатьом допомогли. Я дуже рада за всіх, хто щасливо народив дитинку. Вам пощастило. І слава Богу. Я звинувачую лікарів в БАЙДУЖОСТІ. Для нас вона стала фатальною. І вони повинні за це відповісти...

Мене не розуміють ті, хто ще не втратив з вини лікарів рідних. Надіюсь , що ВИ ніколи цього не відчуєте. Я не знаю як жити дальше. бо не вберегла свою сестру. Сьогодні її синочкові було б 6 тижнів....
ХристинкаВ
Не вините себя! Что могли вы сделали. Хорошо, что врачей признали виновными (насколько правильно я перевела) я тут не причем и пусть их судят по всей строгости закона!

Вечная память вашей сестре ии ее сыночку
Царство небесное малышу и мамочке рыдаю
Слава Богу что даже в нашей стране можно доказать вину врачей!
Интересно какая мера наказания им грозит?
BuNya писал(а):

Царство небесное малышу и мамочке рыдаю
Слава Богу что даже в нашей стране можно доказать вину врачей!
Интересно какая мера наказания им грозит?

Наразі розглядається питання "про доцільність перебування даних лікарів на займаних посадах". Чим це закінчиться ще не знаю... Крім того вони мають пройти "позачергову атестацію на визначення відповідності атестаційної категорії за фахом акушерство та гінекологія".
Часовой пояс: GMT + 3