Всім привіт! Я сьогодні перший день з Вами і мені вже так цікаво, що неможу відірватися. На Овуляшках є стільки тем і відповідей на такі питання які мене давно цікавили. Моїй доці 1рік і місяць, а синочку 21 тиждень в моєму животіку. З першою вагітністю я чітко поставила собі мету відучитися спати на животі і відучилася- спала тільки на бочку, між зігнутими колінами клала маленьку подушку , а зараз ну ніяк не виходить так і тягне лягти на живіт. А ще я знаю що спати на спині не бажано так як дитинка тисне на якусь вену(забула яку) і на другий день можеш відчувати дискомфорт у спині. Але зато я точно знаю, що після родів належишся так, що вже надоїсть бо це є обовязковим для кращого і швидкого скорочення і очищення матки. [/img]
добавлено спустя:
[quote="НаталиЯн"]Всім привіт! Я сьогодні перший день з Вами і мені вже так цікаво, що неможу відірватися. На Овуляшках є стільки тем і відповідей на такі питання які мене давно цікавили. Моїй доці 1рік і місяць, а синочку 21 тиждень в моєму животіку. З першою вагітністю я чітко поставила собі мету відучитися спати на животі і відучилася- спала тільки на бочку, між зігнутими колінами клала маленьку подушку , а зараз ну ніяк не виходить так і тягне лягти на живіт. А ще я знаю що спати на спині не бажано так як дитинка тисне на якусь вену(забула яку) і на другий день можеш відчувати дискомфорт у спині. Але зато я точно знаю, що після родів належишся так, що вже надоїсть бо це є обовязковим для кращого і швидкого скорочення і очищення матки. [/img]