Девочки,
я на своей фирме организовывала медстраховку для сотрудников и их деток
были там и груднички с патронажем (стоимость $1250 где-то так)
были и детки от года страховка которая покрывает все стоито где-то до 700 уе
если нужно пишите в личку может найду где есть условия по этим договорам с списком клиник
Да страховались в Провидной
я делала тендер и выбрала вновь Провидную
добавлено спустя 7 минут:
вот как там было
Вік дитини Страховий платіж
від 0 до 3 міс. 1 219 у.о.
від 3 до 6 міс. 1 012 у.о.
понад 7 місяців 862 у.о.
Умови надання медичних послуг:
- Лікар педіатр базового медичного закладу для спостереження за станом здоров‘я дитини, ведення медичної документації, консультацій вдома та в поліклініці, супроводу дитини при лікуванні у інших спеціалістів вузького профілю.
- надання медичних послуг, здійснюється при зверненні Застрахованої особи до лікаря педіатра базового медичного закладу або довіреного лікаря Страховика (до диспетчерського пункту) - цілодобово;
- обслуговування Застрахованих дітей за програмою страхування здійснюється на базі переважно приватних медичних закладів: “Клініка родинної медицини ТАС”, “Добробут”.
- при зверненні батьків Застрахованої дитини до лікувальних установ що не входять в списку лікувальних баз Страховика без направлення довіреного лікаря Страховика, відшкодування медичних послуг здійснюється 100% - лікувальні установи державної, госпрозрахункової та відомчої форми власності, 50% - лікувальні установи іншої форми власності.
добавлено спустя 2 минуты:
рассширенный список если надо вышлю на личку если надо