Овуляшки он-лайн

все о планировании, зачатии, беременности, родах и детях

... Ушла в себя... Вышла из себя... Была не в себе... Пришла в себя... Зашибись находилась...
Автор
Посмотрела конференцию, сначала нарезки. Потом решила посмотреть весь эфир. Я верю что 2024 будет свободным. И я буду дома. Воодушевил своими разговорами) Вчера пересмотрела 2 части Рік. Его нужно насильно показывать кто не верит что было. Наревелась. Легче не стало.
Поблагодарили(4): Irishka, oksana1982, rudi, Олёна
Sovushka. писал(а):

Сейчас 37 и уже -3,75 а может и больше, давно не проверяла.

Проверила -4,5 блым блым сменила линзы
Сыну подобрали ночные. второй месяц носит. Полет нормальный. Иногда ленится надеть. Потом днем страдает что плохо видит.
Мысли только о доме.
Липень... вже липень
Школа - на відмінно, молодець. Старався і є результат.
Я. Так як і було. Час йде а нічого не змінюється )) Працюю, поки приміщення не продали буду працювати. Далі буде видно що робити.
Брала 4 дні відпустки закрила свої бажання з 2017 року))) нарешті.Тепер маю інші. Можливо, ні не так. Буде ще одна поїздка. Тримаю кулачки і збираю гроші)))
Поблагодарили(3): annika, Олёна, Helenna
Надія на поїздку згасає ((( за дві неділі ціна на білет виросла в два рази. Почекаю може впаде. Дитина в селі, дві неділі релакс... у всіх)))
Поблагодарили(1): oksana1982
Осінь прийшла))) На вулиці холодео- дубео. Звикаємо. Але після +25, 0 відчувається дуже холодно.
Вага : 61-62 нарешті знову пішла вниз. більше чим пів року була 66-68
Поїздки 2 не було. Буде.
Несподівано потрапила до міста мрії вдруге. Я мабуть в любому стані туди готова їхати. Моє місто. Люблю.
Школа це триндець.
Чи то гормони, чи лінь хз але дитина зовсім нічого не хоче. Навіть вчитель з англійської зробив зауваження. Не підготовлений, все забув. Займаються з ним другий рік. Зараз якась прірва. Нічого не памятає, не хоче.
Робота. Працюю.
Почала бігати. Подобається, коли не встигаю або лінь -потім не дуже гарний стан. Відчуття що не додала собі часу. Що витратила марно.
Поблагодарили(3): Irishka, KSUHA, Олёна
"Партнер это зеркало. И если тебя что то триггерит в партнере то это ты не принимаешь это в себе"
Как принять - увидеть вклад в жизнь.
Була поїздка до брата. Дуже хотіла. Все сподобалось але не так як уявляла. Хоча намагалася не очікувати нічого. Хотілося родинного тепла, скучила...
Звернулася до психолога, бо уже не можу. Поки легше не стало, навпаки.
Здаю на права.
Работа работа... хочу сидеть и смотреть закаты, но пока только вид с рабочего окна.
Подтягиваю по учебе.
Не було майже рік. Права отримала. Вага 59-61.Працюю, хотіла покинути але поки що не можу чи не хочу. З квітня ми с дитиною жили окремо, в листопаді офіційно розвелись з чоловіком.
Поблагодарили(1): Irishka
Часовой пояс: GMT + 3