Evka
Можливо не подобається лоток, наповнювач, місце, де знаходиться туалет.
Спочатку лоток стояв біля унітазу( з сіткою, глибокий).Сітку ми прибрали і купили ще один лоток ,з нижчими бортами, поставили на те місце, де вона обрала для посциків, в кутку під дверима. Спочатку сипали бетонітові гранули, коли (вроді як ) почала ходити на лоток (але між тим були промахи) замінили на гранули з тирси.
Справа у тому, що раніше кішка днів 5-7 ходила влоток , а дня 3-2 під ноги і далі знову на лоток, а зараз раз туди , раз туди.
Сьогодні повернули другий лоток в куток, вона зранку (ми були в нічну зміну на роботі і закрили її) попісяла туди. Лоточок ми сполоснули водою, коли я зайшла наступного разу в туалет, а вона в ньому лежить ((.
Може стояти під дверима в тій калюжі і це її зовсім не бентежить ((
добавлено спустя 9 минут:
Лоток залейте хлоркой и промойте. Хлорка вызывает желание сходить в туалет в этом месте. Где нельзя ходить в туалет обработать средствами и антигадин из зоомагазин. Возможно кошка очень чисто плотная и горшок требует держать в чистоте. Наполнитель тоже имеет значение. Древесный кошки обычно не любят, глиняный хорошо воспринимают и просто камушки. Хорошо бы знать какой был наполнитель в её родном доме. Сетку лучше убрать, постоянно следить за чистотой лотка. Очень хвалить как только сходит правильно в лоток.
Возможно проблемы со здоровьем (цистит). Кошки не могут по другому сообщить.
добавлено спустя 2 минуты:
.
Я теж думала про це. але минулого разу вона пішла біля лотка після того, як я помила і замінила все в лотку ((
Господарка казала, що мама -кішка і кошенята ходять на лоток без наповнювача з сіткою. Ми вже перепробували різні варіанти (( В мене склалося таке враження, що вона взагалі не розуміє нічого (але вже не зовсім малесньке кошеня, 18-го буде 5 місяців)... Може і лежати в лотку і стояти (ходити) по калюжах
добавлено спустя 11 минут:
Evka
Бажаю виявити причину і домовитися по-доброму з хвостатою вреднотою )))
Дякую. Дуже сподіваюся, що зрозумію причину усього цього (( Кішечка дуже класна, ласкава, контактна...янголятко в порівнянні з минулим котиком.