Перша з початку війни ніч вдома.
Це - :kiss: :kiss: :kiss:
Донька майже виросла зі свого ліжечка і стульчика за цей час.
Гралась з татком і іграшками.
Просто жити у себе вдома. Блін. Я то всьо не зможу й описати, словами.
Сьогодні зайшли з малою зробити мені панораму зубів. Потім в Сільпо. А після шопінгу виявилось, що автобуси йдуть заповнені. І я тягла в одній руці малу під мишкою, в другій пакет, по темному району і була щасливою.
В мирний час кожен новий рік у мене були обміни листівками і посилками. Нині одну посилку відправлю завтра і все.
Я вирішила поставити в зйомну квартиру регулятор струму, щоб відсікати зайве і зберегти техніку. Бо чула від людей, що дають струм 270 і техніка згорає.
Нижню планку електрик виставив 200. Через півдня я попросила його поставити 180, бо котел не запускався а холодильник весь час клоцав туди-сюди.
Поставив 185 і сказав, що менше не можна.
Карочє, я хотіла зберегти хазяйську техніку від псування з-за стрибків струму, а вийшло що зробила нам нерви, бо напруга в мережі часто низька і у нас тепер світло вимикається в квартирі коли хоче, це незручно.
Чоловік у своєї матері 165 виставив.
А тут я не хазяйка і кажуть що не можна менше 185. Ну, хай буде.
Харків.
Людей і дітей більше, транспорту, магазинів відкритих. Зустріла красиву вагітну жінку.
Вікна світяться. Більше ніж влітку і восени.
Мені не віриться, що я оце зараз лежу в своїй квартирі. Мамі пишу - мам, мені то всьо сниться))) А мама звісно рада за мене, але й трішки заздрить, бо дуже хоче додому. Вона не була в Харкові з квітня.
Це були насичені дні. Дуже. Переосмислення багатьох речей.
Можливо напишу колись.
Одне знаю точно, я скоро повернусь додому, дитині потрібен батько, мені потрібен чоловік і дім, моє місто.
Я стільки речей вивезла влітку, бо боялась прильоту в дім. Хотілось зберегти. Позавчора дістала свої книги...найулюбленіші вивезла, і стояли півроку вони в сараї в області. Взяла в руки...тепло так..неначе давні знайомі.
Завтра в путь. Якщо не помиляюсь, це буде моя 13-та подорож поїздом в цьому році. Я три рази їздила до Польщі і три рази до Харкова.
Цього року я вперше в житті:
- зробила гель лак
- поставила зубний протез
- побувала за кордоном у дорослому віці (якщо одноденні уікенди в прикордонному місті так можна назвати))
Ну і вперше за 12 років схудла з 75 до 67 кг, наступна ціль - 62.💪
Що я хочу отримати в 2023?
- стабільну вагу 62-63
- хорошу фізичну підготовку
- навчитись азам медицини, уколи, турнікети і т.д.
- продовжити робити зуби
- працювати
- можливість для дітей офлайн садочка й школи.
Останнє мало від мене залежить, оскільки я планую все це вдома, а вдома поки що єбурять час від часу ракети і про офлайн не може бути мови. Але наприклад у сина є направлення в охматдит, обстеження, психіатрія, і я б таки хотіла туди з ним попасти.
Піду посплю кілька годин, завела на 5.50 будильник, багато справ завтра.
Для мене сьогодні типу новий рік вже, бо більше родиною ми цього року вже не зберемось.
Ялинкові гілки нарядила, повечеряли, завтра піцу зроблю. Гірлянда світиться.
Я вдома...
Хочу, щоб 2023 рік зберіг якнайбільше українських життів.
Будь ласка.🙏
І - традиційно - хочу достатку і щоб нічого не боліло, і хочу терпіння відростити здоровенне, як гора)
Нині це корисна опція.
🎄🎄🎄