Овуляшки он-лайн

все о планировании, зачатии, беременности, родах и детях

... Ушла в себя... Вышла из себя... Была не в себе... Пришла в себя... Зашибись находилась...
Автор
Я уже однажды была сурмамой и сейчас в новом поиске. Прежде всего желательно сдать первичные анализы, чтобы биородители могли видеть картину здоровья потенциальной сурмамы. С таким подходом и самой сурмаме можно найти достойный гонорар и хороших биородителей.
Я тоже биомама и тоже не могу найти топиков с обсуждением / поддержкой или просто обмен опытом этого процесса 😔у нас была попытка в Грузии и к сожалению неудачная..вот после долгого морального восстановления планируем начать заново..очень бы хотелось услышать ,что у вас завершилось все удачно 😇
Тоже интересна эта тема.
Как происходит поиск суррогатной мамы?
Какие агенства уже проверены?
Какие риски и какие гарантии при обращении через агенство?
Кто ведёт юридическое сопровождение?
Дівчата, хочу розповісти вам про свій досвід суррогатною мамою. Це було найбільше випробування у моєму житті, але і найбільше задоволення.

З першого дня вагітності я відчувала велику відповідальність перед батьками-замовниками. Вага цієї маленької життя, яку я несла в собі, була величезною. Але разом з тим це було неймовірно важливо і значуще. Весь процес - від візитів до клініки, медичних процедур, до моменту народження - був емоційно напруженим, але надзвичайно цінним. Переглядаючи батьків, які так сильно бажали мати свою дитину, я розуміла, що роблю щось надзвичайне. На моменті народження, коли я вперше побачила їхню щасливу і сльозами радості обличчя, всі важкі миті забулися. Я була щаслива і вдячна за можливість допомогти їм здійснити свої мрії про батьківство. Я бажаю всім вам, хто розглядає суррогатне материнство, зрозуміти, наскільки це важливо і значуще. Це може бути важко, але це також може бути найкращим рішенням у вашому житті. Допомагайте одне одному, любіть і підтримуйте. Процедуру проходила в клініці ___. Також клініка шукає донорів яйцеклітин

добавлено спустя 1 минуту:

[ Золушка удалила спам ]

спам, выдал модератор M!racle
Часовой пояс: GMT + 3