Усім привіт!
Нижче лист, датований 8 серпня, від нашої Іринки, дуже сильної і дуже хорошої людини!
Доброго здоров'я усім!
Хочу всім подякувати за велику допомогу! За Вашу віру в мене і в мої сили! Завдяки Вашій допомозі, сьогодні, я себе почуваю набагато краще, і саме основне – я вже можу ходити!!! Ви навіть не уявляєте як це добре відчувати себе знову на ногах! Відчувати землю під ногами і мати можливість гуляти зі своїми дітками.
На сьогоднішній день я продовжую лікування гормонами та самостійні тренування. Лікарі задоволені результатами. Показники онкомаркерів з кожним разом зменшуються! Кожні три місяці я маю проходити обстеження в лікарні та кожен місяць колоти Замету для відновлення хребта.
Я ще раз дякую усім Вам за Ваш неоціненний внесок, бо на сьогоднішній день, нажаль, вийти з такого стану без сторонньої допомоги не можливо. Ваша увага до моєї ситуації мене дуже вразила, а саме тим, що в часи підстав та обманів ви повірили моїм друзям та виявилися настільки чуйними та доброзичливими! І тому Ви всі заслуговуєте на безмежну подяку та Боже благословення! Хай Ви і всі Ваші родичі та друзі завжди будуть здорові! Бережно відносьтесь до свого здоров'я! Вчасно звертайтесь до лікарів, слухайте свій організм, адже перед тим як зламатися, він вас попереджає! А ще основне, зберігайте великий спокій в своєму серці і душі, радійте кожній дрібничці, любіть ближніх, і все буде добре!
Також велика подяка Вам всім від моєї сім’ї та родини! Окремо від діточок та чоловіка! Бо сьогодні я можу відсвяткувати 10 річницю одруження, і це так багато означає, і це так приємно!
Ще раз усім дякую!
Іра Ситник