Овуляшки он-лайн

все о планировании, зачатии, беременности, родах и детях

... Ушла в себя... Вышла из себя... Была не в себе... Пришла в себя... Зашибись находилась...
Автор

Ось ми вирішили завести щоденничок, хоча ми уже великі - нам 26 тижнів!!! Але краще пізно ніж ніколи. Так ось почнемо...

Как я узнала, что беременна? Что при этом чувствовала?
Ми вирішили що хочемо маленьке чудо,і почали над цим працювати улыбаюсь Перший місяць пройшов мимо,але я виявила що в мене болять груди і виділяеться прозора речовина... начиталася в форумі що це дуже погано і можна не завагітніти поки не вилікувати, я впала в паніку,ревіла і істерила два дня...бо так хотілося поскорше завагітніти. Уже після місячних ніяк не могла зібратися до лікаря...коли пішла сказав що нічого страшного і що в мене маленькі гульки в обох грудях і коли вони лопають виділеться рідина. Щоб цього позбутися треба або лікувати,або родити дитинку і годувати... другий варіант мене обрадував. Росказала чоловіку,обоє пораділи,і сказали що з другого місяця будем знов пробувати. Але ітак і до місячних не дочекалися... пройшло пару днів затримки,зробила тест - нічого, думаю чекаєм ще,що зроби... Чекала ще трохи,але вже ітак зрозуміла що вагітна,бо почала бігати в туалет кожні 20 хв))) Чоловік купив тест, і зранку встала в 6.00 щоб провірити... І тут очікувані 2 полоски!!!! УРА!!! Ми вагітні!! Аж руки затряслися від радості!!!!

Как сообщила мужу о беременности? Его реакция?
Мій Сашка Просто почув крик з туалету УРА!!! і все зрозумів,що ми дочекалися чуда ржу нимагу Потім я вилетіла, показала йому тест і розплакалася від щастя, він просто мене обняв сильно. Ми ше довго розглядали тест,чи то точно друга полоска)))))

Мой вес в начале беременности: Взагалі то я важу 55 кг. але перед вагітністю я важила 59 кг. так як на зиму поправилася улыбаюсь

Мой вес в конце беременности: Ще покішо не знаємдумаю багато буде)))

Предполагаемая дата зачатия: Ой точно знаю, 6 березня 2011р. Було все дуже скоро і в душі, тому що Чоловіка сестра приїхала в гості на кілька днів, а ми живем в однокімнатный квартирі чет засмущалась я ржу нимагу

Эта беременность по счету: Перша.

Эти роды будут по счету: Преша, але така очікувана)

Когда я встала на учет в женской консультации? В 11-12 тижнів.

Сколько раз во время беременности делалось УЗИ? Зараз до 26 тижня 7 УЗД Перше 3-4 щоб підтвердити. ПОтім 2 тому,що був тонус. В 17 тижнів лікар відправила бо живіт був на вигляд як 22 тижня))) потім в 20 по плану скрінінг. Потім положили в лікарню з загрозою. робили до 2 тижна 2 рази,подивитися чи нема загрози.

Кто из наших близких предполагает пол ребенка и какой именно пол? Моя мама думала дівчинка, батьки чоловіка теж думали дівчинка, бо внук у них уже є. Чоловік казав що дівчинка. Але я з перших днів всім казала що в мене буде Синулька,просто відчувала. І так і виявилося у нас буде СИН!

Готовим ли мы заранее приданое для малыша? Так. уже купила ліжечко і все в ліжечко,шапочки ,повзунки, носочки, кофточки,одіялко і вже вибираєм коляску. думаю скоро купим.

Какая вещь была куплена первой и кем? Вперше я купила носочки,жовті і салатові щоб підійшли хлопчику і дівчинці. А потім чоловік куаив гризунчик))

На каком месяце и при каких обстоятельствах малыш начал шевелиться?Что я почувствовала в этот миг? Вперше я почула коли синулька копнув мене в 20 тижнів,4.5 місяців, це було 6 липня в нія на Івана Купала. я якраз лягала спати і почула шось стукнуло в низу живота покликала Сашку ,кажу вроді стукнув мене,почали двоє чекати... і ось знов стукнувся, і знов... Ось ми і почули синульку. Я розплакалася від радості,але була на 7 небі від щастя.

Хочу ли я рожать с мужем? А что по этому поводу думает муж? Можливо б хотіла, але нам не получиться за певних обставин. Коли обсуджували це питання то і в мене виникало спірне питання чи хотіла б я точно. Але обставини вирышили все за нас.А Сашка зразу казав що сумнівається чи витерпів цей процес.

Собираюсь ли я кормить грудью и как долго? Так,звичайно. Планую до року не більше,лиш би молоко було для малятка))

Как мы называем своего малыша до рождения? Я коли вперше побачила на узі ту маленьку крапочку, і вийшла з кабінету до чоловіка,сказала,що там у мене росте маленька бульбашка. Так і стали називати бульбашка,бульбазаврик ржу нимагу Поки не дізналися Що в нас хлопчик,тоді стаои називати по імені. Ніжно аду Данічка,Данчік і Дуся))))

Как мы выбирали имя будущему ребенку? Между какими именами стоял выбор? Для хлопчика я знала ім"я вже давно Даніель,чоловік і не спорив,так і назвем тепер синульку. А для дівчинки вибирали довго,зупинилися на Єві, але мені ще подобалося Ауріка.

Сколько детей мне хотелось бы иметь? Хочемо двох. Але булоа б можливість фінансова то родила б чоловіку футбольну команду ржу нимагу бо дуже люблю дітей. улыбаюсь

Ми почуваємся дуже добре))) Синулька гуляэ в животику,дуже приэмно коли він там повзає,крутиться,а не копає мамульку.

Ты во мне то ешь, то спишь,
Хулиганишь иногда.
Славный мальчик, мой малыш,
То, что мальчик - не беда.

Не беда, что головой
Упираешься мне в бок.
Это значит, что большой
Ты родишься, мой сынок.

Говорю с тобою я,
Отвечаешь мне ногой,
Мы с тобой уже друзья,
Мой хороший, дорогой.

День придет - сомнений нет -
Надоест тебе со мной
И родишься ты на свет,
Чтоб идти тропой иной.

Ты во мне то ешь, то спишь,
Хулиганишь иногда.
Славный мальчик, мой малыш,
Мой любимый навсегда.

Цей тиждень пройшов добре,хоча ми і простудилися. Уже третій день хворієм,температури нема,тільки забитий ніс і відчуваю себе слабкою. Але думаєм все скоро пройде.Три дні лежимо в ліжку і синочок має можливість цілий день шубовстатися у животику ржу нимагу Здається що синулька буде акробатом,бо живіт так перевертається,що іноді здається що там не один синулька ржу нимагу

Ми уже зібрали усе придане нашому Даніельчику,тепер з нетерпінням чекаємо зустрічи з синулькою!

Нарешті ми вийшли на фінішну пряму,залишився останній місяць Нашого очікування. Сьгодні хочу згадати всі 8-м місяців моєї вагітності,як вони проходили)))

Після того як ми дізналися, що скоро станемо батьками і в нас появиться маленьке чудо ,все в нашому житті круто змінилося. Взагалі змінилося саме ставлення до життя, я зрозуміла що таке бути по справжньму щасливою - знати що в тобі б'ється і ще одне маленьке сердечко!!!!
Наші вдносини з чоловіком стали якісь особливі, не такі як були раніше... в них було більше ніжності, турботи... можливо просто змінилися ми, наше сприйняття світу.

Новину про те, що я вагітна хотілося розказа ти всім, хотілося просто кричати,щоб весь світ дізнався, що скоро ми станемо батьками!! Невдовзі майже все так і сталося... ми розказали батькам рідним та друзям, а батьки своїм друзям. а наші друзі знайомим і так дальше...

29 березна ми з Сашкою пішли на перше УЗД, нам показали нашу бульбашку. У нас виявився тонус матки сказали що потрібно сходити в ЖК, а так все добре. В ЖК нам виписали свічки і таблетки та заспокоїли що все буде добре.

Після того, як ми сходили на УЗД я кинула курити, бо дуже хотіла щоб моє малятко було здорове.Я поламала всі сигарети які були дома і сказала що на цьому кінець.

Підчас першого триместру токсикозу у нас не було, і мене це дуже радувало, що не приходилося обніматися з туалетом))) Хоча один раз мене знудило коли мила газову плиту, подивилася на мокру мийку і чогось вона мені настільки стала противною, що ледве встигла добігти до туалету))))

На 8 тижні я простудилася,та ще й боліло в низу живота, сходила на УЗД, у нас знову був тонус,приписали лікарства і відправили додому відлежуватися. Прийшла на повторний огляд на 10-11 тижні,знов зробили УЗД,уже все було ок. Мені показали мою крихітку,він там дуже активно копався і штовхався,лікар сказав що дуже шустрий ржу нимагу . Я аж розплакалася, бо не думала що він там такий маленький,а вже так рухається.

На 12 тижні стала на облік в ЖК, на той момент почувала себе прекрасно,вже навіть появився маленький животик)))

Так закінчився наш перший триместр, у нас було вже 3 УЗД і 3 фотографії нашої бульбашки, так ми з чоловіком почали називати наше щастя))))

На 14 тижні поздавала всі аналізи, які було потрібно. скодила на консультацію в ЖК всі аналізи були хороші, нас як завжди зважили,поміряли очень счастлива і відпустили додому.

НА 16 тижні сходила в ЖК, лікарка з нов відправила на УЗД, сказала ,що по розмірах в мене живіт як на 20 тижнів....хоча УЗД нічого не показало,тільки знов був тонус. нам прописали свічки і все. Лікарка дивувалася що в мене так скоро почав показуватися животик, але все було ок.

На 17 тижні ми поїхали, до мами і тата чоловіка на пару днів,на день поїхали позагаряти в з друзями на воре Кирилівку. А потім поїхали на море в Севастополь на 7 днів. На морі ми були 21 червня,і в цей день вперше почула як шось там заповзало в животику, я була дуже здивована новим відчуттям і в той час раділа))). 22 червня ми святкували мый день народження, нічого особливого: сходили в ресторан на набережній, я трошкі згрішила випила алкогольний коктель( вино з соком та морозивом) не встояла, потім сходили в піцерію, ще трохі погуляли, поплавали по морю і додому спати.))))

Після моря знову повернулися до батьків в Енергодар,там побули ще кілька днів. 29 червня відсвяткували день народження Саши( чоловыка ржу нимагу ) і 2 липня відправилися додому, так пройшов наш відпуск.

6 липня вечером Лягла в ліжко,збиралася спати як почула щось незвичне в животі,прислухалася і знову... ЦЕ БУВ МІЙ МАЛЮК!!! Він перший раз мене копнув, що це було відчутно навіть коли кладеш руку на животик я була безмежно рада, навіть Саша почув. Від таких емоцій я ледве заснула, це якраз було в ніч на Івана купала))) Після цього я його вже завжди чула, і це було прекрасно!!!!

7 липня я знову пішла на прийом в ЖК, та ще й боліло в низу живота. Наш тонус по задній стінці так і не пройшов, і нас положили в лікарню... рыдаю 9 Мі з чоловіком відправилис разом на 3D УЗД, нам було рівно 20 тижнів. Нам нарешті показали нашу дитинку і сказали що у нас буде СИНУЛЬКА, я відчувала це з першого дня ,як дізналася що вагітна. Ми навіть зняли відео нашого сина, він оказався дуже соромязливим ,закривав личко руками,ховався від нас, але пісюльку добре було видно чет засмущалась я ржу нимагу Він навіть заклав руку за голову, як його тато і так лежав очень счастлива

21 липня нас виписали з лікарні, це був 21-22 тиждень. за цей період нам зробили і ще 2 УЗД, на першому виявилося,що тонус по задній стінці пройшов, але появився на передній... озадачена прийшлося дальше колотися. Дупа з 2 тижня була як решито,больно було сидіти і навіть лежати ржу нимагу Друге УЗД показало що все добре, тонус пройшов і нас нарешті виписали.

На 23 тижні я поїхала до себе додому, так получилося що ми з чоловіком живемо в Києві, а родилася я на Західній Україні а він на Східній, ось катаємось тепер по цілій Україні по гостям)))) Пробула дома 3 тижні, за цей час я купила ліжечко, все що потрібно в ротдом,пеленки памперси одяг для синульки, тому що родити буду дома. Так що до родів була готова ще на 22 тижні,залишилася коляска. Все приготувала і поїхала назад чоловіка бавити)))

По приїзду додому купили ще й коляску,так що тепер точно все було готово, лишолося дочекатися Даніельчика улыбаюсь

[br]Бесплатные анимации на телефон

Так,що за другий триместр ми знову зробили 3 УЗД, хоча кажуть що це не дуже добре, я знаю що нам це не пошкодило. У нас є перше відео синочка, ми думаєм Дані буде приємно подивитися на себе в животику коли він виросте. А загалом у нас все пройшло добре не враховуючи те що ми лежали в лікарні. Придане сину було готове,другий триместр позаду,залишилося зовсім мало.... я тут не причем

На 30 тижні сходили в ЖК, нам дали декретну довідку. Зі здоров'ям в мене і в синульки все було ок, тільки сказали побільше лижати,не ходити довго, а то головка дуже низько опустилася... наш Даня хоче швидше вилізти))) Я це відчувала, бо сильно давив на мочовий, а інколи так що і йти не могла, чула як впирається мені внизу.

На 32 тижн в ЖК лікарка трохі вичитала моралі бо я забагато набираю чет засмущалась я ,але мене це не дуже якось турбувало. Вроді багато не їм, а солодкого так взагалі дуже мало. Знаю що перед сном мушу поїсти а то синулька точно не дасть спати, це я вже точно знаю. Пробувала не їсти наніч але лягала спати і Данічка до 3-х ночі не давав спати - копав так шо очі вилазли на лоба, і всерівно вставала їсти, син перемагав ржу нимагу І я зрозуміла що нічого з цим не зроблю...

Зараз 36 тижнів, пішов 37, зі здоров'ям все гаразд,не враховуючи те,що поночам встаю в туалет по 3-4 рази, мучає безсонниця, просипаюся від ізжоги та судорог ржу нимагу За останный місяць поправилася ше на 2,5 кг, загалом поправилася на 17 кг, якщо по обмінный дивитися, а так на 21, бо перших 3 місяця не записували. З перших місяців я почала багато набирати бо кинула курити, а потім набирала бо не могла побороти голод чет засмущалась я Но думаю після родів скоро приведу себе в порядок... Зараз приймаю канефрон, п'ю чай нефрофіт, бо аналізи не дуже, білка багато - лікуємся... думаю все буде в порядку.

Весь час синулька копаєтся, дуже больно, ножками впираєтся мені в ребра. Животик у нас не круглий а квадратний весь час, ми дуже активні,випираємо всі наші частинки тіла, бо любимо масаж коли мама робить... ржу нимагу Ось такі ми любимі... татко з нами говорить, розказує казки, мама колискові співає... глатить животик... І взагалі з нетерпінням уже чекаємо зустрчі.

[br]Живые анимации

Хоча і підводити підсумки ще рано, бо залишився останній місяць, та все одно... ми багато вже пройшли... Животик са останні місяці ятав як барабанчик, я стала як бігімотік, важко ходити, носом важко дихати,пече їзжога,мучить безсонниця... але це всерівно найкращий період в мому житті який був. Здаєтся що потім довго буду жаліти за животиком, за тим як в ньому копається, повзає моє дитятко.

Начать новую тему Эта тема закрыта, вы не можете писать ответы и редактировать сообщения.
Часовой пояс: GMT + 3