Привітик мій щасливий щоденник!!!!
Как я узнала, что беременна? Что при этом чувствовала?
О, для мене це було великою несподіванкою! У мене цикл не регулярний... Лікували 3 місяці Регулоном. Намагались досягти ефекту відміни. Останні місячні були 18.04 і потім я робила тести 15.05 і нічого не було, потім через тиждень знову і ні місячних, і ні \\. А потім з 9.06 так тягнув низ живота і боліли груди, і вирішила зробити тест. Купила, проснулась в туалет в 2.00 ночі і думаю спробую...

і там одразу появились жирнющі полосатики!!!!
Відчуття: вдячність Богові за такий подарунок і бежмежна любов до маленької кровиночки!!!
Как сообщила мужу о беременности? Его реакция? Чоловіка не будила, зате сама не спала до ранку. А потім він так просинається а перед ним тестик

!!! Я такої шокованої гримаси не бачила ще

!!!!
Мой вес в начале беременности: 52 кг
Мой вес в конце беременности: 70 кг
Предполагаемая дата зачатия: от цього я ніяк не знаю, мені цікаво, але через не регулярні місячні...доведеться орієнтуватись на УЗД.

по УЗД дата зачаття могла бути 07 травня
Эта беременность по счету 1
Эти роды будут по счету 1
Когда я встала на учет в женской консультации: стала в 8 тижнів.
Сколько раз во время беременности делалось УЗИ: 1 - щоб визначити вагітність

і там сказали, що нам 4 тижні і 2 дні,
2 - 10 тижнів та 1 день,
3 - 18 тижнів і 5 днів(відкрили таємницю нашого пузожителя

), 29-30 тижнів та в 37-38 тижнів.
Как мы пытались определить пол будущего ребенка: чоловік одразу сказав, що це буде хлопчик(він єдиний хто не помилився у своїй ювелірній роботі

). Я чесно нічого не відчувала, а мама моя казала, що це буде стопудово дівчинка

А для мене головне, щою кровиночка була здоровенька і щасливенька!!!!
Кто из наших близких предполагает пол ребенка и какой именно пол: всі передбачали дівчинку))))
Готовим ли мы заранее приданое для малыша? Каким образом? мрію в Mothercare купити перший одяг для малятка і думаю, що це буде після 30 тижня
Какая вещь была куплена первой и кем:
На каком месяце и при каких обстоятельствах малыш начал шевелиться? малюк в 17 тижнів(05.09) почав ніжно про себе давати знати
Что я почувствовала в этот миг? радість і невломий звязок з чудом!
Какие причуды появились у меня во время беременности:
спочатку не хочетілось солодкого, хоча я солодкоїжка велика, і не смачна зовсім кава, але з 12 тижня все полюбилось

))
Что больше всего нравится мне в этом "интересном положении":
усвідомлення, що я стану мамою...
А что больше всего раздражает: сподіваюсь нічого не буде тривожити, це ж найбільше щастя!!!
Чего я опасаюсь больше всего:
Болезни, перенесенные во время беременности: під час вагітності нічого не турбувало, хіба що анемія 1 ступеня, простуда на 35 тижні.
Хочу ли я рожать с мужем? А что по этому поводу думает муж? Хочу!!!! Чоловік вже почав проявляти цікавість до партнерських родів
Собираюсь ли я кормить грудью и как долго: звичайно!! думаю 1 рік.
Как мы называем своего малыша до рождения: маська, малятко, мася)))
Как мы выбирали имя будущему ребенку? Между какими именами стоял выбор? Денис і Влад дуже подобаються поки що...
Изменилось ли мое отношение к чужим детям: ні.
Изменились ли мои отношения с окружающими: відсіялись деякі люди, з деякими важко спілкуватись
Сколько детей мне хотелось бы иметь: хочеться двох...
Сколько времени длились роды? 7 годин
Малыш родился: (дата, время и место рождения, день недели) 01.02.2012, 7.00 ранку, середа
Вес ребенка: 2900 г
Рост ребенка: 48 см
Малыша назвали... Денис
Почему выбрано именно это имя?
просто дуже подобається нам з чоловіком
Мои ощущения и мысли в тот момент, когда впервые увидела малыша:
неймовірна радість і любов до крихітки