Овуляшки он-лайн

все о планировании, зачатии, беременности, родах и детях

... Ушла в себя... Вышла из себя... Была не в себе... Пришла в себя... Зашибись находилась...

Як Ви думаєте, хто живе у животику?
Хлопчик
57%
 57%  [ 8 ]
Дівчинка
42%
 42%  [ 6 ]
Всего голосов : 14

Автор
Привітик мій щасливий щоденник!!!! очень счастлива

Как я узнала, что беременна? Что при этом чувствовала?

О, для мене це було великою несподіванкою! У мене цикл не регулярний... Лікували 3 місяці Регулоном. Намагались досягти ефекту відміни. Останні місячні були 18.04 і потім я робила тести 15.05 і нічого не було, потім через тиждень знову і ні місячних, і ні \\. А потім з 9.06 так тягнув низ живота і боліли груди, і вирішила зробити тест. Купила, проснулась в туалет в 2.00 ночі і думаю спробую... я беременна (ovulation.org.ua) і там одразу появились жирнющі полосатики!!!!
Відчуття: вдячність Богові за такий подарунок і бежмежна любов до маленької кровиночки!!!

Как сообщила мужу о беременности? Его реакция? Чоловіка не будила, зате сама не спала до ранку. А потім він так просинається а перед ним тестик ржу нимагу !!! Я такої шокованої гримаси не бачила ще улыбаюсь !!!!

Мой вес в начале беременности: 52 кг

Мой вес в конце беременности: 70 кг

Предполагаемая дата зачатия: от цього я ніяк не знаю, мені цікаво, але через не регулярні місячні...доведеться орієнтуватись на УЗД. хорошо по УЗД дата зачаття могла бути 07 травня озадачена

Эта беременность по счету 1

Эти роды будут по счету 1

Когда я встала на учет в женской консультации: стала в 8 тижнів.

Сколько раз во время беременности делалось УЗИ: 1 - щоб визначити вагітністьулыбаюсь і там сказали, що нам 4 тижні і 2 дні, 2 - 10 тижнів та 1 день, 3 - 18 тижнів і 5 днів(відкрили таємницю нашого пузожителя улыбаюсь ), 29-30 тижнів та в 37-38 тижнів.

Как мы пытались определить пол будущего ребенка: чоловік одразу сказав, що це буде хлопчик(він єдиний хто не помилився у своїй ювелірній роботі ржу нимагу ). Я чесно нічого не відчувала, а мама моя казала, що це буде стопудово дівчинка это любовь А для мене головне, щою кровиночка була здоровенька і щасливенька!!!!

Кто из наших близких предполагает пол ребенка и какой именно пол: всі передбачали дівчинку))))

Готовим ли мы заранее приданое для малыша? Каким образом? мрію в Mothercare купити перший одяг для малятка і думаю, що це буде після 30 тижня

Какая вещь была куплена первой и кем:

На каком месяце и при каких обстоятельствах малыш начал шевелиться? малюк в 17 тижнів(05.09) почав ніжно про себе давати знати это любовь

Что я почувствовала в этот миг? радість і невломий звязок з чудом!

Какие причуды появились у меня во время беременности:
спочатку не хочетілось солодкого, хоча я солодкоїжка велика, і не смачна зовсім кава, але з 12 тижня все полюбилосьулыбаюсь)) я тут не причем

Что больше всего нравится мне в этом "интересном положении":
усвідомлення, що я стану мамою...

А что больше всего раздражает: сподіваюсь нічого не буде тривожити, це ж найбільше щастя!!!

Чего я опасаюсь больше всего:

Болезни, перенесенные во время беременности: під час вагітності нічого не турбувало, хіба що анемія 1 ступеня, простуда на 35 тижні.

Хочу ли я рожать с мужем? А что по этому поводу думает муж? Хочу!!!! Чоловік вже почав проявляти цікавість до партнерських родів ржу нимагу

Собираюсь ли я кормить грудью и как долго: звичайно!! думаю 1 рік.

Как мы называем своего малыша до рождения: маська, малятко, мася)))

Как мы выбирали имя будущему ребенку? Между какими именами стоял выбор? Денис і Влад дуже подобаються поки що...

Изменилось ли мое отношение к чужим детям: ні.

Изменились ли мои отношения с окружающими: відсіялись деякі люди, з деякими важко спілкуватись подмигиваю

Сколько детей мне хотелось бы иметь: хочеться двох...

Сколько времени длились роды? 7 годин

Малыш родился: (дата, время и место рождения, день недели) 01.02.2012, 7.00 ранку, середа

Вес ребенка: 2900 г

Рост ребенка: 48 см

Малыша назвали... Денис

Почему выбрано именно это имя?
просто дуже подобається нам з чоловіком чет засмущалась я
Мои ощущения и мысли в тот момент, когда впервые увидела малыша:
неймовірна радість і любов до крихітки

Последний раз редактировалось: Наталочка Щаслива (06.02.2012 11:04), всего редактировалось 10 раз(а)
Звикаю до нового стану.
Потрібно підбирати раціон харчування, так щоб не було метеоризму вночі. Цікаво, що вдень він не турбує.
Відмовилась від італійської пасти, молока(на жаль, а я його так люблю)
А от вночі треба ходити в туалет по кучу раз і від цього почуваюсь вранці розбитою мдя ...
А ще довелось відмовитись від улюбленої кави вранці гениальная идея !

В обід просто засинаю за робочим столом, добре що тихенько можу поспати півгодинки чет засмущалась я

Лікар призначила лише фолієву кислоту - 1200 мкг в день.

Так як я ще покищо перебуваю закордоном, то 11.06 здавала ХЧГ в Sinevo - 1269 mlU/ml, а 17.06 здавала знову то 12 357mlU/ml. Сподіваюсь зростання добре.

Купили котоновий бюстгальтер, простенький, в ньому зручніше чет засмущалась я

Жара просто скажена нифига себе ... дуже відчувається коли немає чим дихати.

Хотіла розповісти, що вже довишиваю "Майже ідеальний", де три чарівні ангелочки, вони справді мені допомогли завагітніти!
Я люблю нашу кровиночку, Боже бережи нас!!! ангел

добавлено спустя 2 минуты:

30.06 відвідала гінеколога і вона завела карточку і поставила на облік. Здала такі аналізи:
-кров на групу та резус,
-сечу та кал,
-кров на СНІД,
-ЕКГ (там сказали про підвищене серцебиття і треба попити 10 днів Магне В6),
-мазок з носа,
-кров на цукор.
На днях треба буде проходити решту аналізів та лікарів. Чесно кажучи, думала це буде гірше, але нормальок, терпимо.

19.07 на УЗІ. Дуже чекаю цього дня.

П"ю тільки фолієву кислоту-800 мкг і все. Гінеколог сказала днювати й ночувати в саді, їсти все тільки домашню їжу.
Я помітила, що якщо не їм нічого купованого, то газики мучать набагато менше. І ще цікаве, що якщо зранку зїм сир з сметаною, то запору немає ржу нимагу .
Самопочуття кожного дня різне, все напряму залежить від того, що я їм чет засмущалась я .
Знайшла гарну молитву, що мені до душі:

Молитва матері, яка очікує дитину

Пречиста Діво Маріє, коли Бог благовістив Тобі, тоді Ти присягнула Йому "Ось я Господня слугиня: нехай зі мною станеться по Твоєму слову!" Ти дотрималася обітниці - ніколи і ніде не згрішила.
Маріє, Мати Божа, в цьому стані відчуваю себе такою близькою до Бога.
З мого серця випливають ці слова, бо вірю і люблю Його щиро.
Мій Боже, я приготовлена до свого материнського покликання. Ти, Мати Божа, оберігай мене всюди, аби я завжди була вірною Богові як Його дитя, як дружина, як мати любячої дитини. Амінь.

Есть в природе знак святой и вещий,
Ярко обозначенный в веках:
Самая прекрасная из женщин
Женщина с ребенком на руках
От любой напасти заклиная
Ей-то уж добра не занимать
Нет, не Богоматерь, а земная,
Гордая, возвышенная мать
Свет любви издревле ей завещан,
И с тех пор живет она в веках,
Самая прекрасная из женщин
Женщина с ребенком на руках
Все на свете мерится следами,
Сколько б ты ни вышагал путей
Яблоня украшена плодами,
Женщина судьбой своих детей
Пусть ей вечно солнце рукоплещет!
Так она и будет жить в веках
Самая прекрасная из женщин,
Женщина с ребенком на руках!
всім привітик!

Ми сьогодні були на УЗД. Все у нас гаразд. Бачили ручки, ноженята. Масечка плавала як рибонька у воді. Це таке чудо! Чоловік теж був неймовірно радий побачити свою кровиночку!
Дані:
КТР - 33,0мм
Комірцевий простір - 1,7мм
ЧСС - 120уд\хв
Прикріплений - передня стінка матки.

Моє самопочуття стабільно нормальне. Не можу довго знаходитись в людному місці, починає боліти голова.

Майбутні матусі, як маєте можливість дістати маточне молочко від бджіл, то обовязково попийте!! У мене починався токсикоз, а тепер його немає. А ще це така бомба мінералів, вітамінів та амінокислот і все у збалансованому вигляді!

До фолієвої кислоти добавився йодомарин 100 та Магне В6(по 1 таб лише 10 днів).

Боже бережи нашу малявочку! Ми з татом любимо і чекаємо тебе!!!

добавлено спустя 1 минуту:

УРА!!! НАМ 10 ТИЖНІВ!!!
Всім привітик!
Новини за тиждень:
-не переношу людні місця, черги, одразу починає боліти голова;
-24.07 появилась температура 37,5 і головна біль, натералась оцтом+спирт+вода, потім ще 3 дні була температура 37,2;
-перший раз зїла абрикоси і діарея тримала цілий день, виключила їх з свого раціону;
-починаю пити бджолиний пилок, фолієву до кінця тижня і все.

Появилось відчуття, що я дуже хочу дівчинки. Вирішила перевірити різними методиками, хто в пузякіні живе.

Маленька манюнька ми тебе дуже любимо і чекаємо!!!

добавлено спустя 3 минуты:

Нам 11 тижнів та 1 день по УЗД! (По М 13/2 Ура!)
Щоб не плутати себе та ЖК буду писати акушерські строки і по УЗД чет засмущалась я .

Ура! Нам 12 тижнів по УЗД!!!
Це наш пузякін... враховуючи що я взагалі худесенька була, то для мене він великий чет засмущалась я .

Новини:
-виявила у себе дуже низький тиск - 90/60, мій нормальний - 110/70. Допомагає його підняти до норми кава з молоком, мелю тільки 8 зернин подмигиваю і вона допомагає.
-іноді буває твердий низ живота, в цьому допомагає поза "кошечки",
-відчуваю таке легеньке булькання у животі, розумію, що для шевелюшок рано, але раніше такого не було чет засмущалась я
-раніше на солодощі не могла дивитись, а тепер тільки їх і подавай і побільше улыбаюсь
-а ще хочеться всяких "вредностей" - чіпси, кока-коли, снеки, але стримуюсь,
Появилась велика мрія кардинально змінити нашу спальню, в майбутньому це і спальня нашої манюньки. Шукаю безпечні фарби та колір стін до білих меблів. Важко щось придумати, от і мучусь опаньки ...

Маленьке чудо розвивайся, рости, будь сильним і сміливим! Ми дуже любимо тебе! Боже спаси і збережи нашу кровиночку!

Ура! Масечці в пузику 13 тижнів по УЗД і 15 по М!

На вихідних були в Карпатах, біля гори Хом"як. Море позитивних вражень! Ходили на водоспад Гук, чарівна природа!
А на ці вихідні їдемо в м.Рівне, 500 км потрібно проїхати, там чоловік має бути хресним татом для Марічки. Купили іграшки, одяг для малесенької- нарядне платячко. Таке все манюсеньке! Я вже чекаю, коли зможу все купувати для своєї дитинки!
З наступного тижня буду доздавати решту аналізів.
Цікаво так, хто в пузику живе: хлопчик чи дівчинка?

Манюнька рости і насолоджуйся у маминому животику! Ми тебе дуже любимо!!!
ПРИВІТ!

Нам 14 тижнів по УЗІ!

Сьогодні проходили лікарів:
-терапевт,
-лор,
-ендокринолог,
-окуліст,
-стоматолог,
-генетик,
-здала загальний аналіз крові,
-і до моєї лікарки.
Все добре. Правда гемоглобін - 103, треба підвищувати. Набрала за місяць 1,5 кг. Від початку вагітності - 2,5 кг. Наступний прийом після УЗД - 20.09. Перед прийомом потрібно здати сечу і кров.
Пити тільки йодомарин 100 і все покищо. А мені сподобалось пити вранці до їжі медову воду - 2 чайні ложки меду у стакані води теплої.

Болять жахливо ноги. Бігала, займала всякі черги з 7 по 1 поверх.

А ще ріжуться зуби мудрості, неприємні відчуття. Знайшли вони вдалий час для цього ржу нимагу !

І пузик покривається волосячком, така доріжка до пупка і від пупка опаньки ...

Чекаю шевелюшків від манюньки!

На вихідні поїдемо у Львів і там зайдемо у Mothercare. Може щось й купимо.

Потрібно зробити із вафельних рушників такі накрохмалені квадратики і ставити у бюстгальтер для масажу.

Малесеньке наше чудо ти розвивайся, вибирай все краще від мамуськи, і ми тебе дуже любимо!
Ура нам 15 тижнів по УЗД!!!

Вітаю усіх з Днем незалежності України!!!!

А ми зараз їдемо до Львова святкувати!

У нас появився варіант імені для хлопчика - Микита (Никита). А для дівчинки залишається покищо Софійка.

Сегодня у нас: 26 августа 2011 г. 19:36:04, пятница
День последней менструации 28 апреля 2011 г., четверг
Предполагаемая дата родов 1 февраля 2012 г., среда
Вашему малышу уже 3 месяца 4 недели 1 день 8 часов 36 минут

До предполагаемой даты родов осталось 5 месяцев 5 дней 17 часов 23 минуты

Рост малыша примерно 18,2 см
Вес малыша примерно 152 грамма
Ваш нелегкий путь пройден на 43%

Мамине й татове сонечко, ми любимо тебе!!! Боже бережи наше маленьке чудо!

Привітик щоденничок!!!

З приємним особливим відчуттям бути майбутьною мамою дуже відповідально, водночас мене переслідують переживання за манюньку. Хочеться, щоб все було гаразд, манюнька народилась в призначений час здоровенькою та щасливенькою! Господи спаси та збережи Твоє творіння в лоні моєму!

На вихідних у нас був храм. Я дуже люблю це свято, єдине в році свято, на яке приїжджає вся далека й близька родина. Ну звичайно вся готовка, прибирання на моїх плечах. Після цього я почала відчувати ниючу біль у спині, що посилювалась при наклонах. А вночі просто не можливо заснути від цієї болі, я випила 2 таблетки Магне В6 і тільки тоді заснула. Я дуже переживаю, щоб це не був тонус грущу
Сьогодні фітбол та масаж допомогли мені, але при нахилах знову починає все боліти. Поглянула в неті... так це точно "сустав крестец" болить! Будемо тепер тільки на мячі сидіти внимание !
І апетит не той що був раніше я тут не причем
А ще здається, що пузякін не росте, може я до нього звикаю і не помічаю змін. Вставлю фото для порівняння. Тут нам майже 16 тижнів по УЗД!

Наш рідний малюк, твоя мамуська просто дуже "впечатлительна" стала! Пробач за настрій, за тривогу, я знаю, що ти найкращий, в тебе все гаразд і ти розвиваєшся згідно терміну, і тобі комфортно у маминій домівці!

Приходила в гості маленька дівчинка - 3 роки, вона так біля мене тулилась, а їй кажу: Вікуся - хлопчик там чи дівчинка? Вона так серйозно відповідає: Хлопчик чет засмущалась я
А потім друзі робили типу експеримент з голкою на пузику, і вона показувала хлопчика ржу нимагу ! Ну що ж побачимо!
З іменем все заплутано. Покищо писатиму варіанти. А потім вибиратимемо. Вчора розмовляла з пузякіном і раптом кажу Владочка, Влада... нифига себе Про таке імя я навіть і не думала, а тут така промовка ржу нимагу

03 вересня у чоловіка день варення - 25 років, ювілейна датка, треба добре підготуватись внимание
а 20 вересня у нас 3 роки як ми повінчались. Це є - Шкіряне весілля.
Сім'я начебто міцна, але зміни в ній все ще відбуваються, відносини продовжують змінюватися як шкіра. Намагайтеся дарувати на цей ювілей вироби з натуральної шкіри, які б служили молодим довго: сумки, портмоне, папки, ремені.

А з 01 вересня у мене починається робота в університеті, треба писати кандидатську і тому не впевнена, що вдастся часто заходити в гості на Овуляшки.

А ще ми приглянули ось таке ліжечко:

Таку колясочку прогулянку:

А люльку на зиму будемо ще думати вопросик однако

Мамине й татове щастя, наше довгоочікуване чудо, ми дуже любимо тебе і чекаємо твоєї появи на світ у якому тобі буде затишно й комфортно і ми все для цього зробимо!!!

УРА!!!!! Варто відмітити - моя малютка дає про себе знати. Отже 28 серпня - перші шевелюшки!!! Приблизно у 18 акушерських тижнів! Вони такі чарівні... оці бульбашки-штовханюшки, або як рибка хвостиком лоскоче по руці.. ммм... це так приємно й радісно!!!!
Привіт мій щоденничок!
Нам 18 тижнів і 5 днів по результатам УЗД!
ПДР на 11.02.2012
Забігла поділитись результатами УЗД.
У нас все добре. Розвиваємось згідно строку. Провірили всі органи.

У нас синочок!

Бачили самі тому підтвердження. У чоловіка безмежна радість, я його таким щасливим не бачила!
ЧСС - 148 уд/хв
Він сидить попочкою вниз і все узд посміхався. Прикріплений по передній стінці матки.
Щодо мене, то виявила частковий тонус задньої стінки матки і назначила Вібуркол.
Це поки що все. Лягаю спатки.
Наш найрідніший синочку ми тебе дуже любимо! Ти мамина й татова радість і щастя! Боже благослови й бережи нас!

Привітик щоденничок!

У нас екватор!

Пройшло кілька днів псля УЗД і ми нарешті відновились чет засмущалась я Чомусь після УЗД живіт ніяк не хотів мякшати. В більшості лежала.
Вібуркол не допомагає, найкраще мені підходить Магне-В6.

Також назначили УЗД-доплерометрію на 25-26 тижні, з жовтня почати пити кардонат, а зараз додалось ще й Вітал Плюс-лососевий жир (Vivasan) - 1 місяць.
Потребу в кальцію сказала доповнювати окрім сиру ще й курячу шкарлупку мелену, попередньо провареній у воді з содою, а потім у простій воді. Медикаментозний кальцій погано впливає на нирки, можливе утворення каменів.
Гемоглобін піднімати печінкою, гречкою та замовити Феррифорте (Vivasan).
Із запорами чудово поки що справляється кава та соняшникове насіння. В їжі особливих змін немає, не можу пити молоко.
Виходячи з дому мащу ніс оксазоліновою мазю або ефірною олією чайного дерева.
Вага в ЖК була 58 кг нифига себе ! Набрала уже 6 кг від початку вагтності. А максимально планувала до кінця вагітності 65-67кг набрати. Треба стримати солодкоїжку, що живе у меніулыбаюсь
Малюк штовхається дуже ніжно і в основному ввечері.
Купили нам беремняшні джинсики. Такі зручні, тепер це в мене одежа номер 1 улыбаюсь
Покищо у нас є пару варіантів імені... улыбаюсь Це Богдан, Павло, Влад, Олексій.
Відсвяткували у романтичній атмосфері нашу 20.09 третю річницю після вінчання. Коханий сам усе приготував.

Наш рідненький синочку ми тебе дуже любимо!

Последний раз редактировалось: Наталочка Щаслива (29.09.2011 22:27), всего редактировалось 2 раз(а)
Нам 22 тижні! по УЗД 20 тижнів і 5 днів!

Сегодня у нас: 29 сентября 2011 г. 21:45:22, четверг
День последней менструации 28 апреля 2011 г., воскресенье
Предполагаемая дата родов 11 февраля 2012 г., суббота
Вашему малышу уже 4 месяца 3 недели 1 день

До предполагаемой даты родов осталось 4 месяца 1 неделя 5 дней

Рост малыша примерно 25,1 см
Вес малыша примерно 332 грамма
Ваш нелегкий путь пройден на 52%

Самопочуття у нас різним буває. День на день не схожий. Іноді болить спина на вечір, пю Магне В6.

З грудей витікає прозора, білувато-жовтява рідина. Коли в бюстгальтері, то легше.

Самкові вподобання: дуже люблю виноград, напав жорик на горіхи грецькі. і 2 тижні неймовірно тягнуло на солодке, зараз вже менше.

Цікава ситуація у ЖК. Чоловік там здавав кров на визначення резус та групу. І йому там записали позитивну нифига себе . Гінеколог давай мене направляти на різні аналізи чи немає резус-конфлікту(в мене ж негативна). А чоловік каже, що в нього точно негативна, бо донором був і ходив здавати ще раз, і вже все гаразд. Мене просто вражає халатність лаборантів!

Малюк почав відчутніше штовхатись. На даний момент йому придумали два імені - Денис і Влад.

Хочу дуже зв'язати для малюка пледік (це будуть синьо-жовті або зелено-жовті кольори) і зробити альбом для фото - скрапбукінг.

Наша манюнька ми дуже тебе любимо! Боже благослови та збережи нас!

Це нам 21 тиждень по УЗД.

не хоче чомусь загрузитись нормально я тут не причем
Ти ще не віриш - а я вже в тебе є.
Ти ще не знаєш, як я виглядаю,
А в мене вже волоссячко твоє
І усмішку татусеву я маю.
А я вже вмію мріяти й рости,
Емоцій різних маю вже багато,
Я вмію чути, як смієшся ти,
І як баском тобі щось каже тато.
Я так чекаю сонця і зими,
Бо тоді зустрінуся із вами.
А поки що я сплю і бачу сни,
Де я в обіймах татуся і мами.

Сегодня у нас: 10 октября 2011 г.

Предполагаемая дата родов 11 февраля 2012 г.
Вашему малышу уже 5 месяцев 3 дня 11 часов 26 минут

До предполагаемой даты родов осталось 4 месяца 1 день

Рост малыша примерно 27,7 см
Вес малыша примерно 441 грамм
Ваш нелегкий путь пройден на 56%

Наш найрідніше, найбажаніше чудо, ми тебе дуже любимо! Боже благослови творіння Твоє!
Привітик мій щоденничок!

Нам 25 тижнів!

З неділі підняла паніку, часто твердів живіт (до 5-6 разів на день), пила ношпу, Магне В6 і постільний режим 4 дні. Зараз відчуваю, що як мячик вночі, а вдень нормально. А може це на повний мочевий така реакція і на ті гази? Не знаю... Сьогодні зробила вилазку на роботу, а на днях піду до гінеколога і має подивитись на шийку матки і чи є тонус. Дуже переживаю, але водночас розумію, що все гаразд, я вірю в свої і сили малюка! Думаю, що твердів через коліки в кишечнику. Гази настільки болючі, бррр... Зараз налагодила менш-більш харчування. Боржомі допомагає травленню, не їм нічого, що сприяє здуттю. Запору немає, а гази просто жахливі грущу. Можливо і нічого тут страшного, але переживаю за малюка.

02.11 підемо на УЗД-доплерометрію. І ще на днях треба здати сечу і кров.

У малюка є вже певний режим. Завжди о 22.00 штовхаємо маму. Часто його можна почути в різній частині живота, наче він так акробатикою займаєтьсяулыбаюсь

На наступному тижні маю іспит по спеціальності, треба бути в формі щоб його нормально здати.

Думаю по поводу вітамінів. Відчуваю, що треба приймати, хоча б 1 капсулу в 2 дні. А лікар моя каже, що зовсім немає потреби, що це синтетика і неприроднє і не потрібне. Почитала Комаровського, то взагалі жах... яєчну шкарлупу не варто приймати, бо є ризик підчепити сальмонельоз, а краще купити - кальцій глюконат, вітаміни рекомендує приймати. Я зовсім заплуталась. Що краще для малюка?

Почали робити власний йогурт, купили йогуртницю. Класна штука. Може так травлення налагодиться.

Ремонт, де буде малюк,будемо робити з вапном. Усюди євро, а в тій кімнаті вапно, щоб стіни дихали і екологічно... так сказав чоловік і оскарженню не підлягає улыбаюсь Я його вмовила на те, щоб додати трішки фарби для персикового відтінку. Будемо робити на початку листопада. Ще потрібно там поміняти люстру і поставити жалюзі і все, кімнатка готова подмигиваю

А ще хочемо купити фотик, бо наш я удачно розбила, упав ненароком на плитку грущу Думаю, що цього разу це буде легенька мильниця - Sony Cyber-Shot DSC-W370.
То все по ходу справ, зараз головне наш малюк!

Боже бережи нас з малюком, допоможи виносити і народити в строк здоровенького й щасливенького! Ми з татом тебе дуже любимо, наша довгоочікувана кровиночка!!!
Привітик мій щасливий щоденничок!

Сегодня у нас: 21 октября 2011 г.
День последней менструации 8 мая 2011 г.
Предполагаемая дата родов 11 февраля 2012 г.,
Вашему малышу уже 5 месяцев 2 недели
До предполагаемой даты родов осталось 3 месяца 3 недели

Рост малыша примерно 29,6 см
Вес малыша примерно 573 грамм
Ваш нелегкий путь пройден на 60%

Були сьогодні в ЖК. Здала кров й сечу. Аналізи в нормі. Гемоглобін 108, трішки підріс з 103. Вага - 63 кг нифига себе ! З початку вагітності я вже набрала 10 кг. Я не розумію куди вони поміщаються, живіт невеликий, і так нічого не поправлене, хіба що попа і бока трохи ржу нимагу . Набряків явних немає. Лікар говорила, що бере вже на контроль нас.
Проводила внутрішній огляд, то казала, що шийка матки вкорочена грущу , але закрита. Призначила Утрожестан 1 табл вагінально на ніч, 7 днів.
І купити бандаж-пояс для підтримки.

Відмовилась від яєчної шкарлупи, а купила кальцій глюконат - 500 мг. Буду час від часу пити. А для підвищення гемоглобіну - Ферифорте (Вівасан). На УЗД вже не рекомендувала. А піти на початку грудня.
І декретну відпустку відкриває з 01.12.

Ось такі новини.

Манюнька наша ми дуже любимо тебе!

Нам 27 тижнів по УЗД!!

І ми переходимо на новий етап - третій триместр! Боже дякую Тобі за щастя очікування і бережи нас з манюнькою!

Самопочуття нормальне, мучить печія. Коліки й далі не пройшли. Стаю щодалі більше схожа на качечку улыбаюсь Вага - 64 кг. ОЖ - 95 см.
Кілька разів може схопити живіт, раніще такого не було, думаю, що можливо це тренувальні. Малюк часто любить перелазити в пузику, дуже цікаві відчуття.
Ходили на мультфільм "Кіт в чоботях". Переживала за звук, але все добре.
На курси в жіночу консультацію не зможу піти, бо як виявилось в місті потрібно стояти на обліку по приписці, а я стала в райцентрі (поближче до моїх батьків). Буду читати книги і дивитись відеоролики.
Вяжу пледік - синьо-білий.

Недавно нам запропонували купити коляску 2 в 1 X-Lander, зелененька, за 500 грн. Нею користувались для одного малюка. Щоправда я не таку собі уявляла, але пропозиція цікава.

Будемо ще думати.

Замовили жалюзі - тканинні ролети з ажурним візерунком. А також світильник у кімнату. Із виходом в декрет почнемо ремонт.

Кровиночка, ми дуже тебе любимо й чекаємо!!

Нам 27,5 тижнів!

Відвідали ЖК. Поміряли тиск - 140/80, верхній зависокий, сказали звертати увагу на нижній, якщо буде 90, то бити тривогу.
Вага - 65 кг, з початку вагітності уже 13 кг нифига себе . Лікар теж в шоці. Набряків немає, животик невеликий, а кг звідки? Напевне на попу й бока осіли. Хоча зараз апетит уже менший, за один раз мало можу з"їсти, напевне малюк підпирає очень счастлива
Запитала про прострільні болі в області яєчників, то вона говорила, що це зв"язки розходяться і так може поболювати.
З грудей виділяється рідина, особливо якщо я не бюстгальтері. Вичитала, що це ознака слабких сосків. А як їх укріплювати?
Продовжую новий курс пити настоянки чорниці, таки дуже допомагає при коліках, не хочеться ферменти пити.

Синочок штовхається, випирулькає, іноді підтанцьовує під музику Моцарта. Так класно! Має свій режим. Я так люблю це творіння Боже, це чудо! Це просто неймовірно... в одній людині розвивається, росте ще одна маленька людинка!

Мій пузік:

Так хочеться вже все купувати манюньці. Але мої батьки не дадуть змоги цього зробити, кажуть, що після пологів разом все поїдемо і купимо. А оскільки ми переїжджаємо до них, то не вийде щось купувати. Хоча можна скласти список і до нього підписати всі моделі, малюнки яке саме я хочу і нехай чоловік мучиться й шукає ржу нимагу

Наше чудо, рости й розвивайся, ми чекаємо твого народження й дуже любимо тебе!!!
Нам 28,4 тижні!

Сегодня у нас: 23 ноября 2011 г.

Вашему малышу уже 6 месяцев 2 недели 2 дня

До предполагаемой даты родов осталось 2 месяца 2 недели 4 дня

Рост малыша примерно 35,3 см
Вес малыша примерно 1063 грамма
Ваш нелегкий путь пройден на 72%

Самопочуття нормальне. Мучить печія дуже. Слідкую тепер за раціоном харчування, щоб не провокувати її.

Малюк цікаво перелазить в пузику. Я дуже-дуже люблю мою маленьку кровиночку!

Відважилась на перші покупки для малюка. Дуже рада цьому! Хотіла, щоб це було щось з Англії. Знайшла інтернет-магазин і замовила. Жаль, чоловік забрав фотик по роботі. Я вставлю з сайту фотки. Таке все мякеньке, ніжне і малюсіньке...

і спальний мішок на замку...

це будуть святкові чоловічки, треба ще купити бодіки, чоловічки простіші, носочки і здається ми вже будемо одягнені. А ще пелюшки. А цікаво бувають вони однотонні? Потрібно пошукати.

Ще працюю наступний тиждень і все... і мене відпускають у відпустку, чому я надзвичайно рада.

Боже, спаси й збережи нас!!!
Нам 29,2 тижні!

Самопочуття нормальне. Дієта таки справді допомагає, печія майже не мучить.
Цей тиждень передбачає бути насиченим, зустрічі з друзями перед переїздом до батьків, покупки для малюка, збираємо усе необхідне для ремонту і передача справ на роботі перед виходом у відпустку.

30.11 ввечері на УЗД-доплерометрію.

Ми продовжуємо робити маленькі покупочки нашому чудові!

Воно все таке манюсіньке, чоловік сміється як в цю одежу богатир поміститься і невже новонароджені такі малесенькі... такий кумеднийподмигиваю

Купила книгу Комаровського - Начало жизни вашего ребенка, почав її читати і все обговорювати.

Напав жорик на груші та соняшникове насіння.

Боже бережи чудо Твоє! Випирульчику ми любимо й чекаємо тебе!!
Нам 7 місяців!!!

Господи спаси і збережи нас!

Самопочуття нормальок. Дієта знімає печію. Стає все важче ходити. Часто зачіпаю пузиком двері подмигиваю Вночі нормально спати допомагає чашка какао з молоком топленим козячим і чай заспокійливий. Коровяче молоко і далі не можу вживати. А ще не можу на боках спати, а на спині задихаюсь. Отак крутимось вночі з малюком, він мені ніжками допомагає улыбаюсь Треба попробувати подушку для вагітних підкладати. Доречі, підтримуючий пояс-бандаж щось не можу носити, не комфортно мені і малюк так стукає. Може він не є обовязковим для носіння подмигиваю

30.11 були на УЗД. Все у нас добре. Щоправда схвилювало мене те, що малюку поставили на 7 днів менше, аніж по другому УЗД(строки співпали з першим УЗД), але узист запевнела, що це не привід говорити про ВВР. Виявили тонус передньої стінки матки. Доплерометрія кровоток показала хороший. Синулька дуже не хотів щоб його мучили на УЗД і відштовхував ніжками апарат. Апарат визначив вагу 1338 г. Узист сказала, що ми довгоногі і губки бантиком. Отже, ПДР тепер по результатах трьох УЗД коливається з 11 по 19 лютого.
Шийка матки так і залишилась 31мм.

Помітила що почав частіше твердіти, спазмувати живіт, після зміни положення мякшає. Але от коли більше відпочиваю, то менше твердіє. Сподіваюсь, що це тренувальні.

Почала все-таки приймати Елевіт, буду 1 капсулу в 2 дні пити. Хочеться, щоб всі мінерали для манюньки були.

Плануємо пошити настінну кишеньку для дрібничок.
Такого типу:

Довязую для пледіка іграшку.
Ремонт іде повним ходом, що мене дуже радує.
З мамою і чоловіком були в Пелікані, я показала все що мені подобається і вони таке мають купитиулыбаюсь Поки що такий знайшли компроміс.
Придбали красиві ночнушки для годування:
з лелеками жовтенькі.
Замовила тут на сайті замовила слінгобуси, дуже їх чекаю

А ще прийшла книга Комаровського з видавництва "Здоровя дитини та здоровий глузд її родичів" на укр мові. Всі по черзі її читають, так кумедно улыбаюсь

Манюнька, ми дуже тебе любимо і чекаємо твоєї появи на цей чудовий світ!!!
Нам уже 32 тижні!

Сегодня у нас: 16 декабря 2011 г. 17:58:15, пятница
День последней менструации 8 мая 2011 г., воскресенье
Вашему малышу уже 7 месяцев 1 неделя 2 дня

До предполагаемой даты родов осталось 1 месяц 3 недели 4 дня

Рост малыша примерно 39,6 см
Вес малыша примерно 1640 грамм
Ваш нелегкий путь пройден на 80%

Господи Боже дякую Тобі за щастя очікування малюка! Спаси й збережи нас!!

Перед декретом і переїздом ми добряче погуляли в трьох з пузікомулыбаюсь Ходили в улюблені кафешки, відвідали кіно ("Делай ноги" мультик з пінгвінами), ходили в театр на виставу "Тустеп та різний мотлох", цікаво, що на фільмі випирульчик тихенько сидів, а от в театрі - бідні були мої внутрішні органи подмигиваю Відвідали виставку - панорами міста. А також худ.музеї привезли виставку старовинних ікон св.Миколая, мене вона дуже вразила. Покажу кілька з 17-19 ст.

А ще організували фотосесію, правда домашню, але мені дуже сподобалось. Фотки поміщу сюди після їх обробки в фотошопі.
Ремонт в кімнаті та на кухні остаточно підійшов до кінця. В нашій хатинці стало затишно й романтично.
Завершила та вділа в рамочку вишивку ангелочків

Самопочуття нормальне. Печія дуже дістала, мучить. Завдяки дієті менше мучать гази. А ще почала меншими темпами набирати вагу. Живіт твердіє й надалі.

Почали відвідувати думки про сам процес родів, цікаво як все відбувається.

Купили деякі речі по списку до роддому: урологічні прокладки, одноразові пеленки, одноразові труси, прокладки до бюстгальтера.

А ще купили чікко подушку для вагітних і для кормління. Стало краще спати на ній.

Малюк перелазить в пузіку, відчувається, що йому стає малувато місця. Реагує на солодке, і коли довго сидіти за столом свариться, щоб я ходила. Такий кумедний і цікавий.
Хочеться обняти його й зацілувати!!!

Малюк, ми тебе дуже любимо!!!
Нам 8 місяців!

Новий рік 2012 мчить до нас із добрими звістками, з теплом і радістю й теплом на серці! Хочеться, щоб прийдешній рік був щасливий!!!

Сегодня у нас: 29 декабря 2011 г.

Вашему малышу уже 8 месяцев

До предполагаемой даты родов осталось 1 месяц 3 дня

Рост малыша примерно 44,7 см
Вес малыша примерно 2170 грамм
Ваш нелегкий путь пройден на 88%

Ми з пузіком насолоджуємось розміреним ритмом життя в декретній відпустці, класно коли не потрібно кудись поспішати, жити згідно графіку і залежати від багатьох людських обставин подмигиваю Потроху висипаємось, хоча іноді малеча не дає мамі примоститись на ліжку, але згодом договорюємось з ним улыбаюсь
Вив"язала чоловікові шарф, що ще колись обіцяла. Він дуже радий! Зараз закінчуємо вязати спальний мішок для малюка.
Любимо з пузіком слухати класичну музику.
Планую робити вправи на розтяжки та релаксацію, для полегшення в пологах.
Були тиждень назад в ЖК. Там здала решту аналізів(на ВІЧ, Rw, HbS), кров, сечу, пройшла ендокринолога та терапевта. Рада, що гемоглобін піднявся з 103 до 118. Думаю, що допомагає гранат в ранішньому фреш-соку і трішки сухого домашнього червоного вина чет засмущалась я
Важко стало ходити, прострілює внизу, наче голкою. А ще твердіє пузік від різких рухів, незручного сидячого положення, так до 5-7 разів в день. А ще таке відчуття неначе малюк голівкую собі шукає зручне місце, вертиться, і це болючі відчуття.
Напевно готуємось до зустрічі з мамою й татом подмигиваю
Вага вже 68 кг, набрано 15 кг. Лікар казала, що я маю до 11.01 набрати не більше 1 кг, інакше посадить на дієту.
Порахували з нею дату можливих пологів, сказала, що вже з 25 січня буде чекати звістки подмигиваю .
Появляються частіше думки про пологи. Цікаво як воно все це відбувається.
Маленьке чудо ми дуже любимо тебе!!! Боже спаси і збережи нас!!!

Скарбничка для кулачків:

Rasimel
Цитата:

мои крепкие на легкие роды в срок
@@@@@@@@@@@@@@@@@

Усім щасливого Нового року та Різдва Христового!!!
Нам 35 тижнів (по першому УЗД)!

Сегодня у нас: 7 января 2012 г. 10:42:08, суббота
Вашему малышу уже 8 месяцев 1 неделя 2 дня
До предполагаемой даты родов осталось 3 недели 4 дня

Рост малыша примерно 46,2 см
Вес малыша примерно 2430 грамм
Ваш нелегкий путь пройден на 91%

Фото пузика:

Наш рідненький, ми дуже чекаємо й любимо тебе!!!

Господи спаси й збережи творіння Твоє!!!
Нам 35,5 тижнів по УЗД!

11.12. були в ЖК. Лікар сказала, що опускається животик. І що ми акуратні. подмигиваю Так визначила, що 2-3 тижні я ще походжу. А у мене відчуття, що народжу 25 або 26 січня або 10 або 12 лютого. Сказала, що малюк, якщо захоче народжуватись, то зупиняти процес уже не буде. Тобто це означає, що ми доношені. Тиск 120/80. Набряки чуть є. І ще й в аналізі сечі виявили велику кількість солі. Призначила пити настій з шипшини. На УЗД треба піти 23 січня перед наступним прийомом, щоб подивились передлежання плоду. На прийомі вона буде оглядати на кріслі. Речі в роддом: негазовану водичку, пакети Матері та Дитини (там всі медикаменти й одноразова одежа). Для малюка тільки шапочку і носочки в родзал. А все решту, то пізніше мені донесуть, що потрібно.
Животик частенько уже твердіє, підвечір починає нити низ живота, прострілює внизу.
Визначилась із покупками. Склала список і підписала, що і де чоловік має купувати, це і магазини, і інтернет сайти. Відчуваю, що нелегко йому буде подмигиваю

Зупинились на
ЛІЖЕЧКО Baby_Italia Euro+качалка

КОЛЯСКА 2 в 1 Espiro Enzo Evo

Постільна білизна

Ну і решту дрібниць. Зараз шукаю ванночку і окремо підставку. Це дуже зручно. Конверт - Womar -бежевий.

Наша кровиночка, ми тебе дуже любимо! Набирайся сил, грамів перед нашою довгоочікуваною зустріччю!

Господи, дай мені мудрості, терпіння і сили народити здоровеньку й щасливеньку дитинку! Господи спаси й сохрани творіння Твоє!!
Привітик щоденничок!!!

Нам уже 36,6 по першому УЗД!

Ми помітно підросли за останній тиждень. Вагу уже не набираю, залишається на позначці 70 кг.
Пару днів уже почались болючі підготовчі перейми, особливо вночі, стараюсь їх передихувати. Хотіли дзвонити до лікаря, але вирішили ми, що чекатимемо періодичності. Сьогодні вночі тягнула спина. Животик помітно опустився. Цікаво скільки ми ще будемо тренуватись подмигиваю
Пакети до роддому поки що не зібрані. Зібрана тільки тривожна валізка, а решту просто все поскладано в шафі. Потрібно купити все-таки повзунки й розпашонки (я їх так не люблю).
Зловила себе на думці, що ми ні одного дня не носили бандаж-пояс підтримуючий я тут не причем .
Планую ці дні завершити всі початі справи по хендмейду. І ще хочеться зробити генприбирання в домі.
Зробили депіляцію в усіх потрібних зонах чет засмущалась я , педікюр і манікюр.

Маленька манюнька ми дуже чекаємо зістрічі з тобою!!! Ти набирайся сил і виходь до нас!
Господи спаси і збережи нас!

Нам 37 тижнів!
І ми офіційно доношеніподмигиваю!

Ця ніч була спокійною, вдалось виспатись. Щоправда, перед тим як іти спати, я гарно попросила малюка дати можливість виспатись.
Продовжую гніздуватисьподмигиваю Поприбирала у всіх шухлядах і у всіх кімнатах. Залишилось все перегладити.

Насолоджуюсь випирульками, вони такі сильні, але не болючі.

Уже з"явилось відчуття, що хочеться вже зараз зустрічі з малюком (готова морально напевно).

Люблю тебе моє найрідніше сонечко!!!

Господи, спаси і збережи нас!

Скринька кулачків

Ларисочка
Цитата:

С НЕДЕЛЬКАМИ И ДОНОШЕНОСТЬЮ!!!
НА ЛЕГКИЕ И СКОРЫЕ РОДЫ
@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@

Тюнечка
Цитата:

Наталочка Щаслива
с доношенностью и на легкие роды

Rasimel
Цитата:

Наталочка Щаслива
с недельками! и с доношенностью!
в копилочку на легкие Р

Marso
Цитата:

Наталочка Щаслива и вам с сыночком
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ !!!

Нам 38 тижнів по УЗД!

24.01 були на огляді в ЖК. Лікар сказала, що лютневі будемо улыбаюсь
Животик опустився. Послухала і виявила пришвидшене серцебиття у крихітки. Думаю, що це була реакція на біль після огляду. Після нього ще 2 год нив живіт. Відправила на УЗД.
УЗД показало серцебиття 150 уд/хв. Передлежання 2 позиція, голівкою вниз. Підтвердили хлопчика улыбаюсь Товщина плаценти відповідає 37-38 тижнів.
Виписала пити МагнеВ6 і Кардонат.
Наступний огляд 31 січня.

27.01 тягнуло й нив як на місячні низ живота. Але проспавши ніч перестало, продовжує прострілювати. З грудей виділяється жовто-біла рідина.
Малюська рухається значно менше, ніж раніше. Тільки витягується, дупку або ніжкиподмигиваю

П"ю чай з листя малини, шипшини, липи.

Пакети ще не зібрані чет засмущалась я . Закінчую прибирання, і різні дороблюю хендмейдовські штучки.

Господи спаси й збережи творіння Твоє!

Синочок ми чекаємо зустрічі з тобою, набирайся сил, ми любимо тебе!
Начать новую тему Эта тема закрыта, вы не можете писать ответы и редактировать сообщения.
Часовой пояс: GMT + 3