Я вчера сделала генетический скрининг риск развития болезни дауна и трисомии у меня низкий, плод соответствует сроку, только вот у меня плодное яйцо не соответствует сроку

очень мало околоплодной жидкости

при развитии плода на 12 нед 1день - плодное яйцо развито на 9 нед 5 дней
Назначили повторное УЗИ через 2 недели для решения вопроса о дальнейшей судьбе моей беременности.
Сделали вчера тест на подтекание вод - результат отрицательный, сдала кровь и мазок результаты будут в понедельник.
Чесно вот не знаю как мне пережить эти 2 недели. Я пытаюсь отвлечся но увы не получается.
Может кто-нибудь раскажет мне истории с благополучным концом о маловодии на ранних сроках беременности?
Делала у Соловьева в Надие
Я в шоке.
Все не могу писать просто плачу...
Напишу полностью заключение:
Вагітність 2, 13 тиж. 4 дні (від умовного 1 дня останніх місячних)
1 день останніх місячних 14.02.08
Дата пологів:
за місячними 20.11.08р.
за розмірами плода 30.11.08р.
В порожнині матки міститься плодовій міхур з рівними чіткими краям, середнім внутрішнім розміром 43 мм, що відповідае віку вагітності 9 тиж.5 д., тобто кількість навколоплідної рідини зменшена.
Плід КТР - 58 мм, що відповідае віку вагітності 12 тиж. 1 д., міжтім"ячковим розміром - 21 мм, з обводом голівки - 78 мм, з обводом животика - 59 мм, з довжиною стегна - 7,6 мм. Сечовий міхур середнім розміром 1,9 мм. Переднє-задній розмір комірцевого простору - 1,4 мм. Носова кістка наявна. Видимих вад розвитку виявити не вдалося. Тристулковий закид плода звичайний для цього віку вагітності. Кровоплин в жильній протоці від"ємний. Сердцева діяльність плодапомітна безсумнівно, рівномірна, ЧСС-164 скор\хвил., що відповідає припустимим межам для цього віку вагітності.
Пуповина має 3 судини.
Плацента - розташована по задній стінці матки, товщиною до 18 мм.
Маткові артерії: РІ-2,44/2,49; RI-0,89/0,88 при материнському АТ близько 115/70 мм.рт.ст. З обох боків ранні діастоличні виїмки.
Якихось хворобливих ознак , вільної рідини в черевній порожнині не виявлено.
ВИСНОВКИ: Вагітність 2, 12 тиж. 1 д. Розрив плодових оболонок? (замалий для цього віку вагітності розмір плодового міхура)
ПОРАДИ: - лабораторне дослідження піхвових виділень з метою діагностики можливого підтікання навколоплідної рідини;
- огляд в динаміці за 1,5 - 2 тиж. для вирішення питання про подальший перебіг вагітності.
Вот такие пироги