Овуляшки он-лайн

все о планировании, зачатии, беременности, родах и детях

... Ушла в себя... Вышла из себя... Была не в себе... Пришла в себя... Зашибись находилась...
Автор
Сообщение
Нарешті у мене з'явився час і я хочу створити щоденничок дорослішання своєї донечки. А то час так швидко летить і багато моментів забувається. Адже не віриться, що нам вже 4 місяці. Ніби тільки з пологового будинку приїхали додому, а вже цілих 4 місяці ми живемо у трьох. Ми на появу донечки чекали довгих 5 років. І я до цих пір я не можу повірити, що стала мамою чарівної дівчинки Софійки. Тепер донечка мій всесвіт і сенс мого життя это любовь
Поблагодарили(5): g@J|4onok, Натусе4ка, skrolik, Oksik11, Juli_2017
Рівно у 4 місяці, 14 березня ми були на плановому прийомі у педіатра. За місяць донечка набрала 572 грами і важить 5 378 грамів і підросла на 2 см і зріст становить 62,5 см. Маленька крихітка у нас росте.
Провакцинувалися вакциною Тетраксим. У наступному місяці у нас запланований другий Сінфлорікс, а в 6 місяців АКДС Гексаксим.
Цього разу така класна медсестра була. Дуже вдало зробила вакцинацію, що донечка навіть не зрозуміла, що відбулося і не плакала. Моя хоробра дівчинка это любовь
Досягнення донечки у 4 місяці:
* впевнено тримає голівку, повертає нею у різні боки і вивчає навколишній світ;
* перевертається зі спинки на животик і навпаки;
* із звуків каже "ау", "агу" чомусь у неї не виходить і дуже любить щось розповідати на своїй мові;
* впевнено тримає у руках брязкальце і грається ним, любить звукові брязкальця з пісеньками;
* любить роздивлятися свої ручки, пальчики на ручках і почала тянути ніжку до ротика.
Дуже любить свого татуся. З нетерпінням кожного вечора чекає з роботи і так посміхається як він приходить, така радісна стає. Татусева донечка росте это любовь
Нарешті налаштувалося ГВ і мені стало трошки простіше і навіть якийсь режим у нас вибудувався.
Безмежно люблю свою донечку і кожного дня дякую Господу за такий подарунок небес это любовь
Поблагодарили(2): Oksik11, Juli_2017
Вчора були на плановому прийомі у невролога. Нарешті пройшов тонус по правому боці. Невролог дозволила робити масаж з тонізацією на спину. Тому зараз важливо знайти хорошого дитячого масажиста. Лікар сказала, що треба переміщати донечку на підлогу, щоб вона там гралася, лежала на животику.
У загальному донечка гармонійно розвивається. Повторний прийом у невролога у 7-8 місяців.

У 3 місяці були на прийомі в ортопеда і робили УЗД кульшових суглобів. Слава Богу, у донечки все добре з розвитком кульшових суглобів. Наступний прийом у ортопеда в 6 місяців.

Безмежно люблю свою донечку і кожного дня дякую Господу за такий подарунок небес святой та Божий
Поблагодарили(2): g@J|4onok, Котёныш
Вчора вперше спробували купати донечку в крузі. Для неї це була несподіванка. Ніжками гарненько від ванни відштовхувалася, а от, що ручками робити покищо не зрозуміла. Перше купання в крузі 10 хвилин, а потім донечка почала плакати. Сьогодні будемо знову пробувати. Сподіваюся, що донечці буде більше подобатися і вона буде довше купатися.

Мабуть, у нас регрес сна відбувається. Донечка у першій половині дня спить гарно, а от після обіду її вкласти складно. А на вулиці вчора таку істерику зробила, що довелося брати її на ручки. І у вечері довелося її заколихувати на нічний сон півтори години.

Можливо, це пов'язано ще з тим, що у неї новий етап у розвитку і нових емоцій дуже багато.

З цим ми обов'язково впораємося. Головне, щоб донечка здоровенькою росла.

Безмежно люблю свою донечку і кожного дня дякую Господу за такий подарунок небес это любовь
Поблагодарили(1): Marsy-Yanka
Як довго я сюди не заходила. Донечка підростає і потребує все більшеі більше уваги і зовсім не вистачає вільного часу.
З цього часу донечка дуже підросла, змінилася, багато чого навчилася і навіть сказала перше слово.
Що вмієї донечка на сьогодні 24.06.2019 (7 місяців 10 днів):
1) майже повзає
2) майже сама сидить
3) впевнено грається іграшками, самостійно дотягується до іграшки, яка подобається, перекладає іграшки з ручки в ручку, гризе
4) 04.06.2019 (6 місяців 21 день) сказала "мама" і з того часу не припиняє говорити це слово, з'являються слова "баба", "папа"
5) постійно грає в ладушки
6) впевнено їсть прикорм (кабачок, цукіні, броколі, кольорова капуста, картопля, морква з овочів, почали їсти гречану кашку, п'ємо водичку, з фруктів - яблуко, банан).
У 6 місяців зробили третю АКДС препаратом Гексаксим, у 7 місяців зробили третій Сінфлорікс. З 9 місяців будемо викцинуватися від менінгококової інфекції і вітряної віспи. Шкода, що я не змогла вчасно знайти Ротарікс і ми залишилися без вакцинації від ротавірусної інфекції.
Донечка так швидко росте і так швидко розвивається. Не встигаю намилуватися нею і звикнути до чогось нового як вона вже щось нове видає.
Безмежно люблю свою донечку і кожного дня дякую Господу за такий подарунок небес это любовь

добавлено спустя 3 минуты:

Нещодавно була у пологовому будинку, де я народжувала. Такі незабутні емоції нахлинули, так приємно там бувати і згадувати найщасливіші миті пов'язані з появою донечки на світ королева это любовь это любовь
Поблагодарили(2): Juli_2017, Marsy-Yanka
Донечка почала впевнено повзати і сидіти. Розумничка моя маленька.
Але останніми днями стала себе гірше поводити, на вуличці не хоче довго гуляти, більше хоче на ручки. Думаю, що це пов'язано із процесом прорізування зубок. Покищо у нас маленький беззубічок, але зовсмі скоро вже буде акуленятко. Думаю, що в найближчий місяць зубчик точно проклюнеться.
Сьогодні записалася на перше тренування з грудничкового плавання. Дуже ортопед нам рекомендував походити на плавання. І я хочу, щоб донечка вміла плавати на відміну від мене. У дитинстві тато вчив мене плавати, але так нічого і не вийшло. Мені здається, що я просто боюся води і не можу у воді розслабитися.
Кожні вихідні до нас приїжають мої батьки. Вони так люблють проводити з внучкою час. І на вуличці гуляють з нею, і вдома розважають і навіть спатки можуть вкласти. Безмежно вдячна їм, що знайшли підхід до донечки і дуже люблять її.
І ще у нас відбулася перша невеличка подорож. Їздили до родичів у Київську область за 100 км. Донечка гарно поводила себе у дорозі і дуже їй сподобалося в селі. Поруч багато рослин і тварин. Все їй цікаво. Пізнає світ, моя маленька принцеска. А я разом із нею по новому пізнаю світ і насолоджуюся кожним новим днем.
Безмежно люблю свою донечку і кожного дня дякую Господу за такий подарунок небес это любовь
Поблагодарили(2): Juli_2017, Marsy-Yanka
Донечка почала ставати на коліна і біля опори піднімається на ніжки, ще зовсім не впевнено, але їй так подобається. А ще любить біля опори стати на коліна і так танцювати.
У неділю у нас прорізався перший зубчик і починає потихеньку підростати і показуватися з десни. Донечка стала погано їсти, капризує, у ночі часто просинається і плаче. Сьогодні у ночі довелося давати Нурофен. І лише через годинку змогла заснути. З одного боку її так шкода, а з іншого боку розумію, що це тільки почали прорізуватися зубки і ще все у нас попереду.
А ще у нас знову була подорож за 300 км від Києва. Їздили на весілля до мого брата. Провели з донечкою майже весь день на весіллі. Моя розумничка, так гарно себе поводила. В основному з нею були дідусь і бабуся, а у мене з'явився час трошки відпочити, потанцювати. Тепер хочемо спланувати ще одну подорож, десь за 500 км. Дуже хочу, щоб донечка звикла до автомобіля і дороги і ми змогли більше подорожувати.
Безмежно люблю свою донечку і кожного дня дякую Господу за такий подарунок небес это любовь
Показать сообщения:   
Начать новую тему Ответить на тему
Часовой пояс: GMT + 3


Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете голосовать в опросах